Arama sonuçları: *

1. Shyankh

MSI PRO B760M-P DDR5 XMP açılmıyor

MSI PRO B760M-P DDR5 anakartta XMP profillerinin olduğu CREATOR GENIE bölümü kapalı tıklanamaz halde. BIOS'u son sürüme güncelledik ama çözüm olmadı. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Ayarlarda da bu seçenek olması gerekirken: Bizde bu şekilde:
  2. Shyankh

Gigabyte H610M H Anakartta F AUDIO Combo Jak Soketi Var Mı?

Corsair Spec Delta Kasam var ve önde tek jak girişi var hem mikrofon hem hoparlör kablolarını anakartıma taktım ama telefon kulaklığımı bu jaka taktığımda çalışmıyor acaba anakartımda mı destek yok jak mı bozuk telefon kulaklığı olduğu için mi anlamış değilim dün bilgisayar kulaklığı sipariş...
  3. Shyankh

Çözüldü✓ XMP açınca pc açılmıyor

Anakartım Gigabyte H610M H Ramlerim G.Skill RipjawsV 16gb 3200mhz (8x2) olay şöyle gerçekleşti noramlde xmp profil 1 de 3200 mhz olacak şekilde kullanıyordum, yedeklerimi sakladığım HDD i pc ye takıp içine baktım sonrasında çıkartım pc yi açtığımda açılmıyordu hiç ekran gelmiyordu DP girişi...
  4. Shyankh

Yardım anakart kuzey köprü güney köprü chipset yerleri

Merhaba arkadaşlar bu anakartın kuzey köprüsü güney köprüsü chipseti hangileri oluyor, güncel anakartlarda güney köprü var mı, kuzey köprü ve chipset aynı şey mi kafam biraz karışık bu konuda cevaplarınızı bekliyorum
  5. Shyankh

Yardım Anakart montajı için yardım eder misiniz

Merhaba arkadaşlar anakartı takacağım ama bu kapağı ilk kasaya mı takıp sonra mı anakartı takmam gerek yoksa ilk anakarta sonra anakartla birlikte mi kasaya takmam gerek çünkü şuan resimdeki gibi küçük çıkıntılar kaldı sanki doğru değilmiş gibime geldi onları büküp anakarta mı sıkıştırmam gerek...
  6. Shyankh

Çözüldü✓ m2 ssd yi nasıl takacağım

merhaba arkadaşlar bu anakartta vidalı değil plastik yapmışlar nasıl takacağım ben bunu fazla güç uygulayıp çekmeye çekiniyorum açıkçası kolay bir yolu var mıdır
  7. Shyankh

zen 2 anakarta zen 3 işlemci takılırsa ne olur

zen 2 anakarta takılmış r5 5500 ile zen 3 anakarta takılmış r5 5500 arasında performans farkı olur mu? olursa kaç fps fark eder?
  8. Shyankh

Aorus B450 elite rengi

ikinci el pc lere bakıyordum da adam anakartının aorus b450 elite olduğunu yazmış ama gerçek rengi siyahken pc de ki kahverengi bu nasıl olabilir neden olur
Geri