Arama sonuçları: *

1. Yphen

R5 5600 anakart önerisi

Arkadaşlar selam, R5 5600 için orta halli sağlam bir anakart arıyorum çift M.2 yuvası ve PCI 4.0 olması önemli benim için bütçem 4K fakat daha altı F/P model var ise benim için daha iyi olur sistemi upgrade açık şekilde dizdiğim için AM5 bütçem yetmiyor o yüzden AM4 diziyorum yardımcı olursanız...
  2. Yphen

Bu anakartlardan hangisi alınır?

Dostlar selamlar bu aşağıda ki 3 adet anakarttan hangisi alınır hangisi fiyatını hakediyor ve özellik bakımından iyi yardımcı olursanız çok sevinirim. ASUS TUF GAMING B550M-E GIGABYTE B550 AORUS Elite V2 GIGABYTE B550 Gaming X V2
  3. Yphen

Anakartta ufak bir çizik hakkında?

Arkadaşlar selamlar yeni anakart aldım ve eski anakartımdan bileşenleri sökerken ufak bir çizik oldu tekrar sistemi baştan bu anakarta geçirmem zor sizce herhangi bir sıkıntı meydana gelir mi satacağım çünkü anakartı bir problem olsun istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...
  4. Yphen

GIGABYTE B550M DS3H alınır mı?

Arkadaşlar selamlar başlıkta da gördüğünüz gibi bu anakart alınır mı kasamla ve sistemimle uyumlu mu dezavantajları vs var mı cevaplarsanız çok sevinirim. İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 4.40 GHz 6 Çekirdek 35 MB AM4 Ekran Kartı : PowerColor Hellhound Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 RAM : Crucial...
  5. Yphen

ASUS BIOS Update "Selected file is not a proper BIOS!" sorunu

Merhaba arkadaşlar "ASUS PRIME B450M-A II" ana kartımın BIOS 'unu downgrade etmek istediğimde hata alıyorum, RAR'dan çıkartıp BIOSRenamer.exe'yi çalıştırıp .cap uzantılı dosyanın isminin değişmesini sağlıyorum sonrasında .cap dosyasını fat32 olarak biçimlendirdiğim USB içerisine atıyorum. Fakat...
  6. Yphen

Çözüldü✓ BIOS Flashback için USB önerisi?

Arkadaşlar merhaba, ben BIOS'a flashback atacağım fakat işlemin bitip bitmediği ile ilgili bilgi almak için çoğu bilgisayarcı ve arkadaşım şunu söylüyor. İşlem yapınca LED ışık yanıp sönen flash bellekler varmış, bundan önerebileceğiniz sağlam bir marka var mı? Varsa söylerseniz çok makbule geçer.
  7. Yphen

Ryzen 5 5500 için anakart önerisi?

Arkadaşlar selamlar r5 5500 için uygun fiyatlı anakart önerisi istiyorum sizden ikinci el temiz de alabilirim sıfır da alabilirim bütçem 1500 1800 civarı kasam da Phatenks Eclipse P400 yardımcı olursanız çok sevinirim.
Top Bottom