Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Faceit kurarken hata alıyorum

merhaba. bilgisayarıma faceit kurmaya çalışıyorum. anti hile sistemini açarken "warning: secure boot is not working properly" ve "warning: IOMMU is disabled. please enable it" uyarılarını alıyorum. help tuşuna bastığımda, MSI anakart için biostan ayar yapmam gerektiğini söylüyor ve yapıyorum...
  2. T

Yardım Bios güncellemesi hakkında

Merhaba arkadaşlar, Uzun süredir anakart için bios güncellemesi yapmadım. Şimdi karar verdim yapmayı. Soracağım şuydu, bios versiyonu baya eski olduğundan dolayı çıkan bütün güncellemeleri teker teker atmam gerekiyor mu, yoksa en son paylaşılan güncellemeyi çeksem yeterli midir?
  3. T

Yardım Anakart aldım fakat şu an deneyemiyorum

Merhaba arkadaşlar, Geçen gün Hepsiburadadan z590 torpedo aldım indirimli olarak fakat şu anda çalışıp çalışmadığını deneyemiyorum malesef, işlemci yurtdışından 2 ay sonra gelecek, acaba istanbulda (fatih çevresi olursa eğer iyi olur) anakartı deneyebileceğim bi yardımsever arkadaş var mıdır...
  4. T

Anakartı şimdi mi almalıyım yoksa 2 ay sonra mı

Merhaba arkadaşlar Yurtdışından neredeyse 2 ay sonra 11600k işlemci gelecek. Z590 almayı düşünüyorum. Sizce şu aralar mı alayım, yoksa fiyatları düşebilir mi? İlle de z590 olacak diye bir şey yok, başka tavsiyeleriniz varsa eğer alabilirim.
  5. T

Yardım Anakart tavsiyesi hakkında

Merhaba arkadaşlar, Bi sistem toplamayı düşünüyorum fakat anakart bilgim pek olmadığından dolayı bunu sorma ihtiyacı duydum. Alacağım parçalar; msi spatium m470 1tb pcie 4.0 nvme m2 İntel i5 12600k ‌ Corsair Vengeance 32 GB (2x16) DDR5 5200 Mhz CL40 CMK32GX5M2B5200C40 Ram MSI - NVIDIA...
Geri