Yardım Anakart tavsiyesi hakkında

Trumbo

80+
Reaksiyon skoru
38
Merhaba arkadaşlar,

Bi sistem toplamayı düşünüyorum fakat anakart bilgim pek olmadığından dolayı bunu sorma ihtiyacı duydum. Alacağım parçalar;

msi spatium m470 1tb pcie 4.0 nvme m2

İntel i5 12600k

Corsair Vengeance 32 GB (2x16) DDR5 5200 Mhz CL40 CMK32GX5M2B5200C40 Ram

MSI - NVIDIA Geforce RTX 3050 Gaming X 8G

Sizce Gigabyte Z690 UD AX Intel Z690 Soket 1700 DDR5 6000(OC)MHz yeterli midir? Ve ya başka bi tavsiyeniz var mıdır?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ediyorum.

Bütçeniz nedir? O işlemci yerine daha ucuz ve iyi ayarda bir işlemci ile iyi bir ekran kartlı sistem alınabilir çünkü.

Merhaba arkadaşlar,

Bi sistem toplamayı düşünüyorum fakat anakart bilgim pek olmadığından dolayı bunu sorma ihtiyacı duydum. Alacağım parçalar;

msi spatium m470 1tb pcie 4.0 nvme m2

İntel i5 12600k

Corsair Vengeance 32 GB (2x16) DDR5 5200 Mhz CL40 CMK32GX5M2B5200C40 Ram

MSI - NVIDIA Geforce RTX 3050 Gaming X 8G

Sizce Gigabyte Z690 UD AX Intel Z690 Soket 1700 DDR5 6000(OC)MHz yeterli midir? Ve ya başka bi tavsiyeniz var mıdır?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ediyorum.
Saçma bi sistem olmuş.
Böyle bi kartla DDR5e geçmek çok saçma DDR4 yüksek seviye bi sistem çok çok daha mantıklı

Bütçeniz nedir? O işlemci yerine daha ucuz ve iyi ayarda bir işlemci ile iyi bir ekran kartlı sistem alınabilir çünkü.
Açıkçası ram işlemci ve ekran kartı yurtdışından gelecek. Parçalar alınmadı henüz, ama değişiklik yapılabilir. Yurtdışı için 900 dolar, bundan ayrı yurtiçi için 8000 lira harcama yapabilirim toplamda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Saçma bi sistem olmuş.
Böyle bi kartla DDR5e geçmek çok saçma DDR4 yüksek seviye bi sistem çok çok daha mantıklı
Tavsiyede bulunabilirsin tabi. Yurtdışından 900 dolar harcama, yurtiçinden 8000 lira harcamaya göre.

Açıkçası ram işlemci ve ekran kartı yurtdışından gelecek. Parçalar alınmadı henüz, ama değişiklik yapılabilir. Yurtdışı için 900 dolar, bundan ayrı yurtiçi için 8000 lira harcama yapabilirim toplamda
Bütün sistem ne kadar tutacak?

Eğer sizin için uygunsa bu veya aşağıdaki size göre uygun bence.

Bütün sistem ne kadar tutacak?

Eğer sizin için uygunsa bu veya aşağıdaki size göre uygun bence.

Bütün sistem yurtdışı farkını da katarsam 25000 lira gibi bir şey ediyor. Amd ve radeon düşünmüyor pek.

Bütün sistem yurtdışı farkını da katarsam 25000 lira gibi bir şey ediyor. Amd ve radeon düşünmüyor pek.
Sistem Türkiye içi mi olacak yoksa yurt dışı mı olacak?

Gönderdiğim AMD ekran kartı ve işlemcisi kötü değil gayette iyi parçalardır. Anakartı seçeneklerden değiştirebilirsiniz.

Ama gayette sizin gönderdiğiniz sistemden güçlüdür. Onu garanti edebilirim.

Sistem Türkiye içi mi olacak yoksa yurt dışı mı olacak?

Gönderdiğim AMD ekran kartı ve işlemcisi kötü değil gayette iyi parçalardır. Anakartı seçeneklerden değiştirebilirsiniz.

Ama gayette sizin gönderdiğiniz sistemden güçlüdür. Onu garanti edebilirim.
Yurtiçi kullanımı olacak, bir kez ağzım yandı, ondan dolayı pek amd yanlısı değilim :/

Doğrudur tabi. Peki tavsiye edebileceğiniz bi anakart var mıdır?

DDR5'in yanına 3050 komik olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,728
Üyeler
191,153
Son üye
efe61
Geri