Selamlar, yaşlı bir tanıdığımız için akıllı saat almak istiyoruz ama buradaki önemli konu şu:
Saati taktığında nabzı düştüğünde kendi telefonuna bildirim...
Önerebileceğiniz başka var midir peki? Yani bütçe daha üstüne de çıkabilirim ancak sadece cs icin kullanacağım. Harici hoparlorlerim var o yuzden cok aşırı...
Merhabalar halihazırda aşağıdaki linkteki kulaklığı kullanıyorum ve geçen sene 200 lira gibi bir fiyata almıştım indirimden.
https://ty.gl/sxxxgyckuvif2...
Hocam merhabalar tekrardan bir sorum daha olacaktı da, monitorum geldi kullanıyorum fakat ayarlardan 8 bit gözükmekte ve 180 veya 120 hz oynayabiliyorum...
Normal 12x12 veya 8x8 kasa fanı, 5v olsa iyi olur düşük rpm çalışması için. ben 8x8 kullanıyorum. Arka plaka asıl soğutma plakasının tam ortasına den...
Bulabildiğin en ucuz kablo ve şarj aletini al, kablonun ucunu kes ve fana bağla. şarja tak kabloyu ve bitti. 500 rpm sıfır ses fanın hazır. onu da ya fişe...
Hocam peki bu dediğiniz fan tam olarak nasil oluyor? Standart islemci fanı gibi bir sey mi yoksa küçük vantilatör gibi mi olmali? Monitor için fan şeklinde...
bu attıklarında ramler büyük sorun, 5600 cl46 ramler alınabilecek en kötü ramler. oyunlarda harbiden mikro stutter yapıyor hissedebiliyorsun
1768776191
bu...