Arama sonuçları: *

1. Layhton

Aidax64 yerine test uygulaması lazım

Merhaba daha önceden testlerimi aidax64 den yapıyordum ama kullanım hakkım bitti. Başka bir uygulama önerir misiniz?? ya da aida yı başka nasıl kullanabilirim?
  2. Layhton

Yardım CPU undervolt yardım

Merhaba, cpu overclok yapıcam ama asus anakartta cpu boost clock override’ı enabled(positive) yapınca, aşağıda açılan max cpu boost clock override(+) üzerinde oynama yapamıyorum. Aşağıda görsele fotoğraf koyucam, sadece auto var başka bir şey değiştiremiyorum.
  3. Layhton

Ryzen 5 9600x 65w hakkında yardım

AMD Ryzen 5 9600X 3.9GHz - 5.4GHz 38MB 65W AM5 Tray İşlemci Bu model işlemcili bir sistem almayı planlıyorum (sistemin diğer bileşenlerini aşağıda paylaşacağım). Ancak işlemci 65w olması sorun olur mu? bu sistemde bu parça hakkında yorumlarınız neler? Ghz değerleri iyi mi? Ayrıca...
  4. Layhton

Yardım 9070xt için İşlemci önerisi

merhaba arkadaşlar kendime yeni bir sistem toplamayı planlıyorum ve genelde fps oyunları oynadığım için tercihim amd yönünde olucak. Bütçem 50k ve buna göre ekran kartıma darboğaz yapmayacak bir işlemci arıyorum, tercihim ryzen 5 7500f yönünde. sizin önerileriniz neler? sistemin geri kalan...
Geri