Arama sonuçları: *

1. n7cati

Öneri H110 M Pro VD Anakarta İşlemci Önerisi

Selamlar, arkadaşımın ekran kartı şuan rx 570 ve işlemciside i5 6600 ve satıp yeni bir işlemci almayı düşünüyor , sizce ne almalı ?
  2. n7cati

Çözüldü✓ İşlemci Sıcaklığı FPS Etkilermi?

Selamlar , imzamdaki sistem ile pubg , fortnite gibi oyunlar oynuyorum fakat stok fan ile kullanıyorum , pubgde rahat 78-80 dereceyi görüyor ama hiç 80'i geçmiyor fakat fps drop ve kasma hissi var gibi, tüm ayarları denedim hiçbirşeyi değişmedi. Acaba sıcaklıklar ile alakalı olabilirmi fps drop...
  3. n7cati

R5 5600X StokFan İle Sıcaklık Değerleri Normalmi

R5 5600X Kullanıyorum ve boştayken alttaki gibi sıcaklıklar çok saçma şekilde oynuyor, 40 iken bir anda bazen 60 a çıkıyor ve haliyle fanda kafayı yiyor bir hızlanıyor bir yavaşlıyor kafam ağrıdı sesten bu yüzden böyle olması normalmi ? Alttaki linkten sıcaklıkları görebilirsiniz 1671210761...
  4. n7cati

R5 5600 Stok Fan İle Çok Isınıyormu?

Selam arkadaşlar , hazır sistem satın almayı düşünüyorum yaklaşık 2 aydır araştırıyorum bir kaç konu gördüm r5 5600 çok ısınmasıyla alakalı , stok fan ile alsam çok fazla ısınırmı?
  5. n7cati

Bu Değerler Normalmi?

Valorant Açıkken bu değerler normalmi?
  6. n7cati

Sizce İşlemcide Amd mi İntel mi?

Yakın Zamanda Bir sistem almayı düşünüyorum hazır sistem olarak fakat işlemci konusunda çok kararsızım , i5-12400F ile R5 5600 Arasında kaldım , ayrıca hazır sistem önerileriniz varsa atabilirsiniz, nvidia ekran kartı şartlı.
Top Bottom