Arama sonuçları: *

1. callousness

Yardım Ryzen Master o.c Profile Hatası

Merhabalar, bir hata/uyarı almaktayim ve otomatik o.c yapamamaktayim. Nedeni nedir!? Anakart: Gigabyte b650m s2h İşlemci: ryzen 7 7700
  2. callousness

Çözüldü✓ RYZEN 5 5600 OVERCLOCK YAPMAK İSTİYORUM ?

Merhaba beyler, Abdullah'ın videosuna denk geldim. 5600 işlemciyi 4.9ghz'de çalıştırmış. Ben sadece valorant oynuyorum birde bazen hikayeli oyunlar falan. Render vs yapmadığım için kule tipi soğutmamın yeteceğini düşünüyorum. 4.9ghz'e nasıl çıkarabilirim? Yardımcı olabilecek olan var mıdır...
  3. callousness

Yardım AM4 VE AM5 FARKI NEDİR?

beyler aradaki fark nedir ya? bende işlemci olarak ryzen 5 5600 var anakart alacağım. Am5 e mi geçiş yapsam bilemedim
  4. callousness

3500 TL BÜTÇELİ İŞLEMCİ ÖNERİSİ ?

Beyler anakartım Gigabyte B450M S2H, zaten kafamda var bir işlemci ryzen 5 5600 alacağım ama belki sizler daha iyi bir öneride bulunursunuz diye son kez sorayım dedim var mı hiç daha iyi olur dediğinz işlemci ? yoksa gidip 5600'a yapışayım mı ? o.O2
  5. callousness

TEKNOBİYOTİK GÜVENNLİ MİDİR? DAHA ÖNCE DENEYEN OLDU MU?

BEYLER MERHABA; amd ryzen5 5600 alacağım ve 2700 tl civarına bu siteden(teknobiyotik) buldum, güvenilir midir değil midir emin olamadım? sizler ne dersiniz? --> AMD RYZEN5 5600 (tıklamanız yeterli)
  6. callousness

MSİ GAMİNG X TRİO 3060 Tİ için CPU Önerir Misiniz?

Herkese selamlar beyler, Birkaç gün önce, Msi gaming x trio 3060 ti aldım ve şu an ki işlemcim amd ryzen 5 3600. Örneğin Valorant oynarken eski kartımla(gigabyte rtx 2060 6gb) olan değer kadar alıyorum aşağı yukarı, ve bunun sebebinin dar boğaz olduğunu düşünüyorum. Bana dar boğaz yapmayacak...
Geri