Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

5600 İşlemci 5700x3d islemci takas

Beyler selam 5700x3d islemci alacagim elimdeki 5600 islemciyi satmakla ugrasmak istemiyordum piyasasinida bilmiyorum adama teklif ettigimde islemciyi 1500 den sayarim dedi islemci 0 sistemden alindi 12 aylik islemci garantisi devam ediyor kutusu fani yok sizce satip ustunemi para ekleyim yoksa...
  2. Arda Fisher

İşlemci 20 derece fazla ve fps düşüşü veriyor

Valoda hayatım boyunca hep 350/400 arası ve 50 derece calisti islemci 2 gündür 70/75 arası ve 190 300 fps arası çalışıyor neden? Korkuyom
  3. Arda Fisher

Amd pcyimi hackledi noluyor

Beyler 2 haftadır şunla uğraşıyom masa üstünden sildim hergun tekrar geliyor masa üstüne geri donusumdende sildim nasil silcem bunu masa ustune gelip duruyo
  4. Arda Fisher

İşlemcim oc ile 82 derece gördü

Beyler r5 5600 kullanıyorum auto oc denedim stres testinde max 84 gördü sıkıntı olmamıştır demi islemcide?
  5. Arda Fisher

Ryzen 5 5600 overclock

Beyler selam işlemcimi test etmek istiyorum fps bazen yetersiz geliyor ryzen masterdeyim auto oc yi açayımmi? Manual yapamam çünkü sorun olurmu?
  6. Arda Fisher

9.1 GHZ İŞLEMCİ ☠️☠️☠️

Beyler bu gercekmila
  7. Arda Fisher

Ryzen 5700x3d nerden alınır?

Beyler fiyat listesi garip geldi bana o yüzden size soracağım elimdeki 5600 u satıp aliyorum bu arada neyse itopyadan almak istiyorum çünkü ankarada olduğu için gidip alabilirim 11 k civarina geliyor sizce iyi mi?? Bu arada kutulu hali 11k kutusuz bulamadım nedense stok fana ihtiyacım yok 240mm...
  8. Arda Fisher

Ryzen 5 5600 sıktı artık beylerrr

Arkadaşlar 2 aydie kullanıyorum ama valoda her şey full oynuyom (rakibi daha net görmek için ama işe yaramiyor nedenini bilen varsa yazsin her şey full+full herşeyi açtım bloomuda açtım sanırım onu kapicakmisim başka örnek verecek varsa buyursun) Bütçem şöyle bu işlemciyi satıp üstüne 4/5...
  9. Arda Fisher

Çözüldü✓ Termal Macun Önerisi

Merhabalar İşlemcim ryzen5 5600 240lik sıvı soğutucum var macun degistiricem arkadaşım bilgisayarci elinde bi bu kalmış bunu alayimmi? Yoksa daha iyisi varmıdır.
  10. Arda Fisher

İŞLEMCİ DEĞERLERİ NASIL

İşlemci 5 5600 Valorant full ayar 4 saattir oynanıyor Derece 42 Cpu clock speed 3.400 ile 3.800 arası Cpu voltage 1,223
  11. Arda Fisher

İŞLEMCİ SICAKLIĞIM İYİMİ?

Merhabalar daha 1 ay önce pc aldım ilk sistemim bu god of War her şey ultra dlss kapalı oynuyorum kasmadan oynatıyor işlemcim 45/49 derece arası oynuyor hep normalmi? İşlemci: ryzen 5 5600 Ekran kartı: 4060 gaming oc Birde ekstra bir şey sorucam bu grafik yerinde sol altta şunlar yazıyor: Sarı...
  12. Arda Fisher

R5 5600 İŞLEMCİM OC OLMUYOR?

Merhabalar pcyi 1 ay önce aldım ryzen mastere girdiğimde çok rahatca oc yapabiliyordum ( yapmadım ama yapabiliyordum) neyse sonra 3 gün önce bios guncelledim tekrar girdim ryzen mastere ve işlemciniz overclock kaldırmıyor gibi bi mesaj aldım ana kart modelim Asrock A520-M yardımcı olabilecek varmı
  13. Arda Fisher

Steam İşlemcimi Zorluyor

Merhabalar İşlemcim bostayken 18 25 derece arası Valorantta 40/45 işlemcim ryzen 5 5600 neyse steamdan oyun indirirken bi yandan valo girdim hep 45 derece olan 250/300 fps altına düşmeyen işlemci bi anda 65/70 oldu fpsdede 180 i kadar gördü oyun indi steami kapadım geri haline döndü neden?
  14. Arda Fisher

HANGİ İŞLEMCİYİ ALABİLİRİM

Merhabalar Genelde Valorant oynuyorum anakartim asrock h520 Çok kötü bir model işlemcim 5600 hem ana kartim hemde islemcimi degistirecegim 240 lik team t force sogutmam var ekran kartı 4060 gaming oc 16 gb ram anakart ve işlemci onerirmisiniz
  15. Arda Fisher

RYZEN 5600 YETMİYOR.

Merhabalar monitör 240 hz almak istiyorum ancak pc valoda hersey en yuksekte 200 ile 400 arası gidip geliyor 240 altı düşmesi beni sıkıntıya sokacağı için islemcimi yukseltmek istiyorum ekran kartım 4060 gaming oc sadece islemcimi degistirmem yeterli olur değilmi? Olursa hangi işlemciyi onerirsiniz
Top Bottom