Arama sonuçları: *

1. ErenROG

B450M S2H ile Ryzen 5 3500x'i 4.2 GHz'ye overclock yapmak

Yaklaşık 2.5 saattir @keremcnsz24 hocam ile uğraşıyoruz. +0,018V ile 4.0 GHz'de çalıştırmayı başardık ama 2 dakikalık bir stres testinden sonra mavi ekran verdi. Daha sonra 4,1 GHz denedik ve voltajı +0,024'e yükselttik. Sistem tabii ki açılmadı. Deneye deneye en sonunda +0,072'de sistemi...
  2. ErenROG

Ryzen 5 3500x overclock konusunda yardım

Bugün RTX 2060S ve R5 3500x ile kullandığım sistemimde GTA 5 oynarken haritanın yüklenmemesi ve drop girmesi gibi bazı sorunlar yaşadım. CPU kullanımı da %70 civarlarındaydı. İşlemciyi overclock yaparak biraz daha güçlendirmeye karar verdim. BIOS'tan yapmaya cesaretim yok açıkçası. Daha önce hiç...
  3. ErenROG

Ryzen 5 3500x tray

Ryzen 5 3500x almak istiyorum ama kutulu olarak hiç bir yerde yok tek olarak satılmıyor bir sıkıntı olur mu tray olarak alınca
  4. ErenROG

Yardım Laptop işlemci değişimi

Arkadaşlar kullandığım laptopa yeni bir işlemi takmak istiyorum ekran kartı ve ram konusunda orta seviye de çoğu oyunu kaldıran bir pc olmasına rağmen işlemi yüzünden google chrome bile kasıyor ilallah ettim artık vatandan alırken pcyi satıcı i5 7. nesil gücünde bir işlemci dedi ben amd...
  5. ErenROG

AMD A9-9425 işlemci oyunlarda performans sorunu

Başlıkta belirttiğim gibi işlemci kullanımım %100 ama ekran kartı kullanımı %30 civarlarında dolaşıyor hiç bir oyunu akıcı şekilde oynayamıyorum. PES 2013 CS:GO Call of Duty: World at War gibi yıllanmış oyunlar bile, 30 FPS'nin üstünde değer göremiyorum. Oyun içi ayarları en düşüğe çeksem de...
  6. ErenROG

Yardım A9-9425 işlemci oyun performansı

Ekran kartım Radeon 520 ve bu rezalet bela işlemci var bununla GTA 5 oynar mıyım csgo bile kasıyor kafayı yiyorum lehimli olduğu için değişmiyor da işlemci GHz'yi falan arttırma yolu var mıdır ?
Top Bottom