Arama sonuçları: *

1. BabaYori

Çözüldü✓ Kafam çok karışık. Sizden öneri istiyorum...

Zamanınız varsa lütfen okuyup yardımcı olurmusunuz? arkadaşalar 1 aylık sistemim hiç bir sıkıntı yokken bu işlemci sıcaklıgı başıma bela oldu. Kasam gayet iyi 4 fanlı mesh bir kasa (gametech Galaxy) ama ona ragmen Amd ryzen 5 2600 gibi bir işlemci 95 dereceleri göruyordu. Bende iade etmek...
  2. BabaYori

CPB KAPATIRSAK NE KADAR PERFORMANS DÜŞER ?

R5 2600 işlemcim çok ısınıyor daha 1 aylık sistem. 94 -95 derecelere gelince sistem kapanıyor ve mavi ekran falan alıyor. CPB Yİ KAPATSAM NE KADAR ISISI DÜŞER VE çok performans kaybı olurmu?
  3. BabaYori

prime95 ayaları ve nerden yüklenir? güvenli site

beyler prime95 testi yapıcam. Güvenli nerden indirilir. Ve testi hangi ayarlarda yapmalıyım işlemci r5 2600
  4. BabaYori

En dogru işlemci test eden program

beyler r5 2600 işlemciyi en iyi test eden bir prgoram lazım ve hangi ayarlda yapıcagımıda söylersenız sevinrim ty.
  5. BabaYori

Full yükte 95 dereceleri gören işlemci kullanırsam ne zararı olur ?

beyler yeni sistemimde işlemci ısınma problemi yaşıyorum. Oyunlarda ısı değerleri gta 5 de bilerek en düşük ayarlara aldım ki işlemciye yük binsin en fazla 72 derece gördüm. Lol valorant gibi oyunlarda işlemci 65- 70 derecelerde oluyor. Ama aide64 ile test ettigimde full yükte 95 dereceleri...
  6. BabaYori

95 - 90 derece islemciyi kullanmak sıkınıtı olurmu?

Beyler yeni sistemde islemcim full yukte 90 95 dereceleri goruyor. Şuan pcim mavi ekran veriyor nedeni bilmedigim bir seyden format atticam olur inşallah. Olmazssa mecburen bilgisayarciya goturucem. Arkadaslar islemcim cok isiniyirr full yukte 90 95 derece ama oyunlarda 65 -72 sizce bu mavi...
  7. BabaYori

Yeni sistemim mavi ekran veriyor

Arkadaslar Allah için yardim edin sistemi yeni topladim. Işlemci cok fazla isiniyordu iade etmek istedim. 1.1v da 100 watt guc cektigi icin adamlar test edip sıkıntı yok diyip yolladilar. Servise yollamislar. Bende mx4 macun alip az once islemciyi test etmeye basladim aide 64 le yine 88...
  8. BabaYori

R5 2600 icin macun onerisi

Beyelr yeni sistemimde r5 2600 var. Cok fazla isiniyor diye ( full yukte 95 100 dereceler) ve az voltajda yuksek voltaj tuketiyir diye iade etmeye karsr verdim. Adamlar 5 gun falan incelemis. Simdi ayni islemciyi tekrar gondermisler. Herhangi bir ariza yok demisler. Simdi tekrar denicektim belki...
  9. BabaYori

R5 2600 mu 2600x mi?

Beyler sistemi yeni topladim r5 2600 almistim ısınma problemi vardi ve islemci fazla guc emiyordu. Bundan dolsyi iade ettim. 10 gundur para iadesi edilmedi dolarda arttiyor bu gisidte ne yapicam orasi ayri konu. Ben 1250 TL'ye almistim. Simdi ben sizce 100 tl daha ekleyip r5 2600x modelini...
  10. BabaYori

1 haftalik islemci 95 derece

Beyler bu konulari cok actım ama hic kimse dogru duzgun bir onerixe bulunmadi. Sistemim 1 haftalik ve islemcim full yukte 95 dereceleri goruyor. Prima95 testinde. Ayrıyrttrn kada gametech galaxy gayet guzel 4 fanli kasa netten bakabilirsiniz. İşlemci r 5 2600 alltaki ssde cpuzden ve ısı...
  11. BabaYori

oyunlarda işlemcim 72 derecelerde normal mi?

Beyler 1 haftlaık sistemimde oyunlarda işlemcim 72 yi geçmedi şuana kadar gta 5 en low çektim işlemciye agırlık binsin diye en fazla 72 olda (arkada dc gibi programlar açık) aynı şekil valorant lol gibi oyunlarda 65-70 arası degişiyor dereceli fakat. AIDA64 testi yaptıgımda 95 derece oluyor...
  12. BabaYori

1 haftalık sistem 95 derece işlemci...

Beyler bu konu hakkında konu açmıştım. prime95 testinde ve furmarkı ikisini birden acınınca işlemci 86 derecede takılı(2 gün önce yapmıştım)kalıyordu.(yarım saate) fakat az öncede AIDA64 İLE TEST EDİYİM DEDİM. 95 derece current 49 min. 102 max dereceleri gördüm. (local disk ve gpu kapalıydı)...
  13. BabaYori

İşlemcim 86 derece nasıl ısıyı düsururum?

Beyler islemcim full yukte 86 derece oluyor. Sistemi topliyali 1 hafta oldu. Ama oyunlarda en fazla 72 derece gordum. O da gtab5 i en low ayarlara alip islemciye yuklensin diye en fazla 72 oldu. Lol valorant gibi oyunlarda 60 - 67 dereceler arasind takiliyordu. Sizce islemciyi sogutmak icin...
  14. BabaYori

Yeni sistem topladim ama sistem halen yavas

Beyler yeninsistem topladim. Bu sistemde eski sistemdeki hdd mi kullandim 500 gb seagete 400 gb dolu 100 gb bos yeri var. Ben yinede windows da gezerken falan hizlanir diye dusunuyorumdum. Ama hic hizlanma yok halen windowsa tıklayinca arada 2 sn gec aciliyor. Pc acilma hizi ayni eskisi gibi...
  15. BabaYori

İslemcim 86 derece normal mi?

Amd ryzen 5 2600 islemcim anlık furmark ve prime 95 testlerini yapiyorum. Ekran karti 69 derece fakat islemcim 86 87 derece 15 dk oldu normal mi bu? 2 side %100 yukte
  16. BabaYori

Amd r5 2600 mü 2600x mi?

Beyler benim 1300 Tl bütçem var. r5 2600 almayı düsünüyordum. sonra fark ettim r5 2600x ile aynı fiyat bazı sitelerde. Anlamadım yani bunların ne farkı hangisini almamı tavsiye ediyorsunuz? sistem gtx 1650 süper b450m s2h gskıl 8 gb 3600 mhz ram Corsair vs650 Walt psu
  17. BabaYori

Akakçeye güvenebilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar ryzen 5 2600 işlemci almayı düşünüyorum. Ama hiç bir yerde stok yoK. Bir tek akakçede buldum. Sizce güvenilir mi?? https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-2600-alti-cekirdek-3-40-ghz-kutulu-fiyati,658568808.html
  18. BabaYori

ryzen 5 2600 en uygun fiyat

Merhaba arkadaşlar tam sistem toplıcagım haftalar dolar yükselişe geçti. Şansızlık inanılmaz tabi. Neyse beyler ben amd ryzen 6 2600 işlemci 1100 falan diye biliyoırdum. fakat stogu olan yerlerde 1300 e var 1400 e var. Ben en uyguna bunu buldum...
  19. BabaYori

amd ryzen 2600 işlemci stok problemi

AMD ryzen 5 2600 işlemcisinin coğu bilindik sitede stogu yok. Arkadaşlar güvenilir bir sitede ben bulamadım. Akakçe falan da gördüm ama pek güvenilir mi? bilmiyorum. Bir bakabilirmisinzs bulursunuz belki link atarsınız. Teşekkür ederim. Eğer stokta falan bulamazzsam mecbur ryzen 3 3300x ince...
  20. BabaYori

rx570 için darbogaz yapmıyacak işlemci önerisi

rx570 için 600 - 800 tl arası işlemci önerisi istiyorum. ryzen 3 1200 darbogaz yapıymuş. bütçe en fazla 800 tl umarım vardır.
Top Bottom