Arama sonuçları: *

1. P

Hangi işlemci daha iyi?

İkisi arasında kaldım daha yüksek modellere çıkamam hangisi daha iyi? https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600x-alti-cekirdek-3-70-ghz-kutulu-fiyati,920045297.html https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i5-10600kf-alti-cekirdek-4-10-ghz-kutulu-fiyati,968151616.html
  2. P

İ7 9700K kaç yıl gider?

Fiyatı çok pahalı olduğu için almayı pek istemiyorum aslında ama bir upgrade de yapmam lazım. Bunu alırsam bu işlemcinin performansı nasıldır güncel oyunları kaç yıl donma yapmadan oynatır?
  3. P

Yardım 9. Nesil işlemci bulamıyorum

İnternetten bakıyorum satan yok, sarı siteye giriyorum birkaç ilan var ama fiyatlar çok uçuk pazarlık da yapmıyorlar, yurtdışında var getirteyim diyorum ama gümrük limitini aşıyor. Ciddi ciddi işlemci alamıyorum ne yapabilirim?
  4. P

Oyun için İ9 mu R9 mu?

Oyun oynamak için R9 3950X mi yoksa i9 10850K mı daha mantıklı en ağır oyunda bile sorun çıkmasın istiyorum.
  5. P

Intel 14. Nesil mi yoksa Core Ultra mı?

Sizce Core Ultra olan yeni nesil mi alınmalı yoksa 14. Nesil mi daha mantıklı düşük-orta bütçede?
  6. P

Düşük bütçede Intel mi AMD mi

Öncelikle şunu diyim en iyi işlemcileri üzerinden bir kıyas yapmıyorum. Yani 9800X3D gibi işlemcileri kıyasa almayın lütfen. Ortalama bir bütçeyle sistem kurmak isteyen biri için hangisi mantıklı anakartı RAMi olmayan biri için onların masrafını da katın iş ve oyun için.
  7. P

İşlemciye yazılım atılır mı?

İşlemciye yazılım atılıp gizli potansiyelini açığa çıkarıyoruz bu yöntemle donma sorunu gider sadece bize yazılım parası verirsin diyorlar böyle bir şey var mı doğru mu ilk kez duydum da?
  8. P

Ryzen 5 vs i3 işlemci?

Bende i3 8300K işlemci var overclocklu kullanıyorum normalde yeni nesile geçmek istiyordum ama anakart değişmesi gerekeceği için onun yerine AMD düşünüyorum acaba Ryzen 5 alsam i3 den hızlı olur mu bazıları senin işlemcin zaten Ryzen 5 ile denk dediler boşa işlemci parası vermek istemiyorum.
  9. P

İ3 işlemcinin dengi nedir?

Bende i3 8300K var bunun AMD dengi ne oluyor daha iyi performans için en az hangisine geçmek lazım? Rakibi Rayzen 5 5500 demişlerdi o yüzden en az 5600 al demişlerdi doğru mu?
  10. P

4K oyun için işlemci değişmem yeter mi?

RX 6800XT ekran kartı 16GB RAM ve i3 8300K işlemcim var ama 4K oyunlarda donma yaşıyorum. Acaba bir şekilde parasını biriktirip i5 14600K alsam sorun komple çözülür denebilir mi yoksa yine belirsiz mi olur?
  11. P

Intel işlemci önerisi?

En azından i7 olsun istiyorum elimde DDR4 RAM var ve anakart + işlemci için 7-8 bin bütçem var ne alabilirim?
  12. P

Bu darboğazdan mı oluyor?

Oyunu açıyorum ama açınca sistemde çok fazla kasma donma oluyor. Bunun sebebi darboğaz mıdır ve cevap evet ise çözmek için işlemciyi yükseltmek yerine ekran kartını düşürsem olur mu?
  13. P

İşlemciler neden gelişmiyor?

Baktığımda işlemciler son 3 yıldır hiç gelişmiyor mesela hala 2022 model Ryzen 7000 serisiyle sistemler toplanıyor. Yeni nesiller çıkıyor ama performans farkı %5 civarında kalıyor. Sizce bunun sebebi nedir? Her yıl büyük performans artışları gördüğümüz devir bitti mi?
  14. P

İ3 den kurtulamıyorum ne yapmalıyım?

Bende bayadır i3 işlemci var tam upgrade yapayım i5 i7 alayım diyorum bilgisayarcı onu alacağına yeni nesil i3 al diyor yine i3 de kalıyorum bu döngü yüzünden bir türlü i5 i7 ye yükseltemiyorum ne yapmalıyım?
  15. P

Ryzen vs intel hangisi?

Şimdi bir takas teklifi geldi istersem anakartı da değiştirip R5 5600e geçebiliyorum ama verdiği anakart çok kötü, bende şuan çok iyi anakart var ama intel desteklediği için maks i9 9900K işlemci oluyor. Sizce kötü anakarta rağmen AMD almaya değer mi?
  16. P

İ7 işlemci alınır mı?

İ7 8700 buldum ucuza ama i3 den geçmeye değer mi emin olamadım bendeki i3 K serisi ama bu i7 K serisi değil yani overclock olamayacak o yüzden emin olamadım alınır mı sizce?
  17. P

Ryzen 5 5600 işlemci iyi mi?

Rayzen 5 5600 işlemci ile RX 6800XT sorunsuz kullanılır mı yeter mi? İ3 den buna geçmeye değer mi?
  18. P

Yeni nesil i3 mü eski nesil i7 mi?

İ3 14100F mi daha iyi yoksa i7 7700K mı? Biri hem i7 hem K serisi ama 7. Nesil ama yine de yeni nesil F serisi i3 den güçlü olmaz mı?
  19. P

Rayzen 5 5500 karşılığı ne?

Şimdi herkes Rayzen 5 al diyor ama ben intel istiyorum farkı ne tam anlamadığım için soruyorum bu rayzen 5 lerin intel karşılığı i3 mü i5 mi i7 mi hangisi?
  20. P

İ3 nasıl hızlandırılır?

İ3 işlemcim var ama donma yapıyor kronik sorunmuş sanırım i5 alacam dükkandan ama o zamana kadar donmaları nasıl azaltırım overclock yaptım yine de donuyor.
Geri