pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,313
Oyun oynamak için R9 3950X mi yoksa i9 10850K mı daha mantıklı en ağır oyunda bile sorun çıkmasın istiyorum.
i9 daha mantıklı galiba neden bu modeller peki anakart falan yüzünden mi daha yeni nesil işlemciler var.Oyun oynamak için R9 3950X mi yoksa i9 10850K mı daha mantıklı en ağır oyunda bile sorun çıkmasın istiyorum.
Yenilere bütçe yetmiyor o yüzden.i9 daha mantıklı galiba neden bu modeller peki anakart falan yüzünden mi daha yeni nesil işlemciler var.
sistem komple neYenilere bütçe yetmiyor o yüzden.
i9 fiyatına ryzenin 7 serisi x3d'ler daha mantıklı geliyor banaOyun oynamak için R9 3950X mi yoksa i9 10850K mı daha mantıklı en ağır oyunda bile sorun çıkmasın istiyorum.
Bütçen ne?Oyun oynamak için R9 3950X mi yoksa i9 10850K mı daha mantıklı en ağır oyunda bile sorun çıkmasın istiyorum.
Hepsi çok eski. O fiyatta alınabilecek çok daha güzel işlemci ve soket var.Oyun oynamak için R9 3950X mi yoksa i9 10850K mı daha mantıklı en ağır oyunda bile sorun çıkmasın istiyorum.
Bütçen ne?
8K civarı. En iyi performans için i9 ya da R9 istiyorum.Oyun için ne yapacaksın onları bütçenin söyle
1k çıkıp 9600x al, R9 olup olmaması performansı etkilemez.8K civarı. En iyi performans için i9 ya da R9 istiyorum.
I9 veya R9 olması o işlemciyi direkt en iyi yapan bir etken değil. İsimlendirmelerin daha birçok kategorisi var. Ve nesiller daha önemli8K civarı. En iyi performans için i9 ya da R9 istiyorum.
Nesil de önemli biliyorum ama bütçe en iyi nesile yetmiyor ben de bunları buldum.I9 veya R9 olması o işlemciyi direkt en iyi yapan bir etken değil. İsimlendirmelerin daha birçok kategorisi var. Ve nesiller daha önemli