Arama sonuçları: *

1. T

Almadım zam geldi ne yapayım?

İ9 9900K almayı düşünüyordum burada çok önermediler ben de fiyatı düşer falan herhalde diye bekledim sorduğumda 10K olan fiyatı şuan 15K olmuş çok hızlı artıyor ne yapmam gerek daha artar mı hemen alayım mı yoksa yine de düşmesini biraz daha bekleyim mi?
  2. T

En yüksek GHz hangi işlemcide?

Overclock dahil normal kullanımda en yüksek GHz hangi işlemcide? Benim bildiğim i9 14900KS işlemci 6.2GHz görüyor bundan iyisi de var mı?
  3. T

Ryzen performansı neden berbat?

R5 5600 performansını denedim ama işlemcinin sürekli %100 olup kasma donma yaptığını gördüm benim eski işlemcim bile o kadar kötü değil gibi geldi bunun sebebi ne olabilir burada yazılanlara göre çok güçlü olması lazım R5 5600ün çünkü.
  4. T

Dandik Ryzen mi yoksa Eski intel mi?

Elimde iki seçenek var ya dandik anakartla Ryzen kullanacağım ya da iyi anakartla eski bir intel işlemci kullanacağım hangisi mantıklı emin olamadım.
  5. T

İ9 9900K alınır mı ?

10K ya ikinci elde satılıyor alınır mı bu işlemci ne dersiniz?
  6. T

İ3 işlemciye hangi ekran kartı olur?

İ3 9100F işlemciye hangi ekran kartını önerirsiniz RX 5700 den Nvidia geçmek istiyorum da kararsız kaldım aklımda RTX 3060 ve 4060Ti var şuan.
  7. T

İşlemciye zararı olur mu?

İşkemcim neredeyse her zaman %100 kullanımda oluyor bazen saatlerce öyle kalıyor eskiden ısınma sorunu vardı şuan soğutucu aldım 80 dereceyi geçmiyor ama yine de bir sorun olur mu emin olmak istedim.
  8. T

Intel piyasaya sağlam dönüyor 🔥

Intel yıllardır sorun yaşadığı üretim bandı sorunun çözmeye çok yaklaşmış gibi görünüyor. İntel çok uzun süredir geliştirmeye çalıştığı 18A üretim bandından çıkacak ilk işlemci serisini tanıtmış. Laptop için olan serinin detayları şöyle: İntel bunu en son yaptığında 14nm den 10nm ye geçmişti...
  9. T

İşlemci %100 olma sorunu

İşlemcim neredeyse her zaman %100 kullanımda oluyor ama çok ısınmıyor 70 derece falan bunun zararı oluyor mudur işlemciye? Bir de ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum o yükseltmeden sonra işlemci çok zorlanır mı bozulma ihtimali olur mu?
  10. T

İ3 işlemciye 5060Ti takmak?

Böyle bir şey yapsam çok mu saçma olur 5060Ti almak istiyorum ama i3 işlemci var diye almakta tereddüt ediyorum işlemci değiştirsem anakart ve RAM de değişmeli diyorlar bunları alsam bu sefer 5060Ti karta para kalmayacak o zaman yeni işlemcinin anlamı olmayacak ne yapayım ne dersiniz?
  11. T

Apple mi Ryzen mi güçlü?

Ryzen AI 7 350 laptop ile Apple M1 MacBook Pro kıyaslarsak hangisi daha güçlü olur ikisi de 16/512 olarak düşünürsek?
  12. T

İ7 mi mantıklı yoksa R5 mi?

R5 5600 ile i7 9700K arasından hangisi daha mantıklı? Beni uzun süre götürsün istiyorum en mantıklı bu iki seçeneği buldum. Pek kıyas bulamadım bunla alakalı sizce hangisi daha güçlüdür ve sorunsuzdur?
  13. T

İ7 9700K işlemci 5060Ti darboğaz?

İ3 9100F işlemcim var ve ilerde 5060Ti 16GB almak istiyorum sizce işlemciyi i7 9700K yapsam yeter mi? DDR5 geçmek istemiyorum fiyattan dolayı.
  14. T

Yeni yılda fiyat artar mı?

İşlemci almayı düşünüyorum yeni yılda fiyatlar artar mı yorumlarınıı bekliyorum. Diğer konumun başlığı uygunsu demişler silmişler o yüzden fiyat artışı açıyorum konuyu.
  15. T

İşlemci yükseltme önerisi?

Elimde i3 9100F işlemci LGA 1151 anakart ve 16GB DDR4 RAM var. Buna çok abartmadan ufak bir güncelleme yapsak nasıl bir şey olabilir? Ekran kartı iş görüyor da bazı oyunlarda drop oluyor işlemciden olduğunu düşünüyorum. Çok masraflı olur derseniz idare ederim ama ufak masrafla düzeltebileceksem...
  16. T

Apple işlemci kasar mı?

Apple A16 işlemci kasma donma yapar mı 5 çekirdekli olduğu için çok kötü diyenler var ama bazılar da onun mimarisi öyle çekirdeğe bakma çok iyi işlemci diyor biri açıklayabilir mi bu durumu? Ona rakip olan işlemcilerde hep 8 çekirdek var bu neden 5 falan kafam baya karıştı. Ram de az mesela...
  17. T

Apple işlemci mi Snapdragon işlemci mi daha iyi?

Hangisi daha hızlıdır ve uzun süre kasmadan gider ona göre cihaz alacağım. Gördüğüm kadarıyla Snapdragon çekirdek sayısı fazla ama Apple de GHz fazla.
Geri