Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

İşlemci yükseltmesi için hangi işlemciyi almalıyım?

Bütçem yaklaşık olarak 5K civarı, bir kaç aya alacağım. Tek istediğim şey performans. İlerleyen zamanlarda -belki 10 yıl belki on yıldan da yakın...- AM5'e geçmeyi düşünüyorum. Anakart Asus Prime B550M-K
  2. Bukr3j

Ryzen 3 3300X RX 6600 darboğaz yapar mı?

Şu anki işlemcim Ryzen 5 2600, Ryzen 5 5500 almıştım 2. el pinleri yamuk geldi, 6600 ile darboğaz yapıyor haliyle. Ryzen 3 3300X' i gördüm, darboğaz yapar mı? Çoğunlukla Valorant, arada bir de CS:GO oynuyorum.
  3. Bukr3j

R5 5500 işlemci pin düzeltme değer mi?

Ekran kartım RX 6600 Dolap üzerinden 2200₺ ye aldım. Adam yanlış paketledi ve fana yapışık gönderdi. Mahalledeki bilgisayarcılardan ikisine sordum, biri "80₺ ye mikroskop ile düzeltirim," dedi. Diğeri ise "riski var, eğer kırılırsa iade ederiz, tahmini 50₺" olur dedi. Yaptırmaya değer mi?
  4. Bukr3j

Gamemar.com Güvenilir Mi?

https://www.gamemar.com/amd-ryzen-5-5500-36-ghz-19mb-am4-islemci-pmu7470?ref=akakce&v=1.60.4
  5. Bukr3j

R5 5500 bayram indirimlerinde kaç TL'ye düşer?

Ekran kartım RX6600, şimdiki işlemcim R5 2600, şu anki işlemcimi ve eski anakartımı 2000₺ ye satmayı planlıyorum ve üstüne para koyarak alacağım. Ryzen 5 5500 bayram indirimlerinde ne kadar düşer?
  6. Bukr3j

RX 6600 destekleyecek F/P işlemci (AMD)

Card Finans vade farksız en az 3 ay :) Anakart B550 2x8GB Ram Sapphire RX 6600
  7. Bukr3j

Sunucu Intel vs AMD hangisi daha iyi?

VDS işine girmek istiyorum ama hiçbir tecrübem ya da bilgim yok (sunucular ile alakalı konularda) bu yüzden de hangi işlemciyi tercih etmem gerektiğin bilmiyorum.
  8. Bukr3j

İşlemcimi mi yükseltmeli miyim yoksa ekran kartımı mı?

İşlemcim R5 2600 ekran kartım ise GTX 970 (Yaklaşık 7 yıllık maşallahı var.), abimin laptopunu satacağız ve gelen para ile masaüstü bilgisayarımızı yükseltmek istiyoruz. Abim için oyunlarda grafik önemli; ben' im ise FPS önemli, genelde daha Valorant ve CS:GO oynuyorum. Sizce işlemcimi mi...
  9. Bukr3j

F/P Termal Macun Önerisi

Sistemim yaklaşık 1 yıl önce vs aldım ve komple temizlemek istiyorum. Temizlemişken termal macumuda yenilemeyi düşünüyordum. Uygun fiyatlı F/P termal macun arıyorum.
  10. Bukr3j

R3 2300X mi R5 1600 mü?

2. el sistem topluyom aga fiyatı düşürmem lazım az da olsa. R3 2300X R5 1600 e az da olsa yetişebiliyor mu FPS konusunda?
  11. Bukr3j

Çözüldü✓ İşlemcimi neye koyayım?

Sahibinden üzerinden eski Intel işlemcimi satmak için ilan açtım ve ciddi alıcı buldum. İşlemciye bir şey olmaması için neye sarabilirim ve ya nasıl taşıyabilirim? (İşlemcinin kutusu yok) (Kendim bir çözüm buldum. Mesajlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.)
Top Bottom