Çözüldü✓ İşlemcimi neye koyayım?

Bukr3j

80+ Silver
Reaksiyon skoru
523
Sahibinden üzerinden eski Intel işlemcimi satmak için ilan açtım ve ciddi alıcı buldum. İşlemciye bir şey olmaması için neye sarabilirim ve ya nasıl taşıyabilirim? (İşlemcinin kutusu yok) (Kendim bir çözüm buldum. Mesajlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.)

Son düzenleme:
kutusu varsa direkt olarak kutusuna koyup kutunun etrafını köpükle sarabilirsiniz

elinle götür pimler işlemciye yapışık değil.

İşlemci İntel'in pinsiz olanlarından ise elinde götürebilirsin alt kısımlara pek dokunmamaya özen göster.

Sahibinden üzerinden eski Intel işlemcimi satmak için ilan açtım ve ciddi alıcı buldum. İşlemciye bir şey olmaması için neye sarabilirim ve ya nasıl taşıyabilirim? (İşlemcinin kutusu yok)
Streç film

Ben elindekini demedim ki benzer bir şeye koy dedim lütfen önce yazılanı anla sonra cevap ver.
Güzel kardeşim, ilk önce kendi yazdığını dikkatlice oku. Anlatmak istediğin şeyi yazmadığını gör.

Sahibinden üzerinden eski Intel işlemcimi satmak için ilan açtım ve ciddi alıcı buldum. İşlemciye bir şey olmaması için neye sarabilirim ve ya nasıl taşıyabilirim? (İşlemcinin kutusu yok)
Termal macunun koyulduğu pakete.

En acilinden 1 adet uyarı geliyor efendim

Ufak bir köpük parçası bul. Pinlerini ona takar gibi yerlestir. Sonra bağla köpüğe tamamdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,686
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri