Arama sonuçları: *

1. GADDAR

Çözüldü✓ Sizce bu işlemci sağlam mı?

Merhabalar , elimde bir laptop işlemcisi var i3 2. Nesil , bozuk bi laptoptan çıkarmıştım ve göründüğü gibi köşe kısmında yanık izi ve sadece 1 adet pin de böyle yanma izi gibimsi bir şey var tam kavrayamadım , sanırım dengesiz voltajdan kaynaklı , çalışır mı bu sizce elimde fazlalık satmak...
  2. GADDAR

İntel işlemci vs Amd işlemci

Selamlar herkese biliyorum bu konu başlığı çok fazla açıldı fakat bu konuyu biraz detaylandırmak için açıyorum. intel ve amd'yi spesifik özellikleri ve anakart desteği açısından karşılaştırınca amd önde gözükmekte oc kapasitesi fan ve anakart desteği vesaire , geçen gün araştırma yaparken bir...
  3. GADDAR

Çözüldü✓ Elimdeki işlemci kaçını nesil olabilir?

Elimde bu şekil bir intel işlemci bulunmakta kaçıncı nesil olabilir , görsel arama yaptım ve 2.- 3. Jenerasyon mobil işlemcilere benziyor bunun üzerine anakart alıp abdullah abi gibi masaüstü sistem dizmek istiyorum hangi anakartı tercih etmeliyim?
  4. GADDAR

Öneri Oyun ve iş istasyonu için işlemci önerisi

Öncelikle selamlar. Kendim için bir sistem diziyorum , işlemci seçme konusunda kararsızım kullanma alanlarım : 1) Oyun 2) Dijital oyun tasarımı (unity + unreal engine) 3) Render + video edit Almayı düşündüğüm işlemciler: 1) RYZEN 5 2600X (6C/12T) 2) İ3-10100F (4C/8T) 3) İ5-10400F (6C/12T) 4)...
Top Bottom