Arama sonuçları: *

1. 4ghost.cs

İ5 14400f mi ultra 5 core mi ?

Arkadaşlar başlıktaki 2 işlemci arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ? Yada etsem 5 7500f mi ? Kullanım amacım oyun ağırlıklı ve trafik programlarını kullanmak olacak
  2. 4ghost.cs

İşlemci ghz kendisi mi artıyor ?

Arkadaslar bu konularda çok bilgisi olan biri değilim . Laptop geldi bana ürün işlemcisi nasıl bilmiyorum iyi ki kötü mü sizlerede sormak istiyorum Laptop işlemcim : i7 13620 H 2.4 ghz turbo 4.9 Ekran kartım : 4060 İşlemcim iş görür mu şuan ki guncel oyunlarda ek olarak 2.5 ghz kendisi...
  3. 4ghost.cs

İşlemci sıcaklıgım normal mi ?

Arkadaslar işlemci sıcaklıgım normal mi ? . bilgisayarı acıyorum bir oyuna girer girmez bu hale geliyor ryzen 5 3600x var ve sıvı sogutma kullanıyorum . bilgisayarımda asırı derecede kasmalarda oluyor
  4. 4ghost.cs

İşlemci Sıcaklığı Boşta Normal Mi ?

Arkadaslar oyunlarda ciddi sıkıntı yasıyorum takılma drop her yolu araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim İşlemci sıcaklıgım bosta bu degerlerde normal mi sizce . Ekran kartımda bu msi after burnerda bir ayar yapmam lazım mı Anakart : Asus Tuf B450-pro Gaming Am4 Amd B450 Ddr4 İşlemci ...
  5. 4ghost.cs

Bu kadar termal macun yeter mi ?

İlk defa macun degiştiriyorum pek bilgim yok . Ortaya sıkıp dagıttım kart ile sizce yeterli mi
  6. 4ghost.cs

5600 mü 5600x mi almalıyım ?

Arkadaşlar 6600xt kullanıyorum ekran kartı olarak artık . İşlemciyi 3600x den 5600 veya 5600x e yükseltmeyi düşünüyorum sizce fiyat performans olarak baktığımızda ekran kartıma hangisi daha uyumlu olur 2k için veya 1080 için
Geri