İşlemci sıcaklıgım normal mi ?

4ghost.cs

80+
Reaksiyon skoru
41
Arkadaslar işlemci sıcaklıgım normal mi ? . bilgisayarı acıyorum bir oyuna girer girmez bu hale geliyor ryzen 5 3600x var ve sıvı sogutma kullanıyorum . bilgisayarımda asırı derecede kasmalarda oluyor

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    15.1 KB · Hit: 55
yükleme %100 diyor, yani sıcaklıklar işlemcinin tamamının kullanılmasını göz önünde bulunduracak olursak normal.

Arkadaslar işlemci sıcaklıgım normal mi ? . bilgisayarı acıyorum bir oyuna girer girmez bu hale geliyor ryzen 5 3600x var ve sıvı sogutma kullanıyorum . bilgisayarımda asırı derecede kasmalarda oluyor
minimum kullanımı %100 e mi çektin kanka işlemcin %100 de çalışıyor sıcaklıkta bir sorun yok %100 e göre
ben %80lerde 90 ı görüyorum herhalde %100 olsa bir 110 u var :D

Büyük olasılıkla stress testi veya darboğaz söz konusu olucak bir oyun açık arkada yoksa işlemcinin tamamını kullanılması boşta imkansız.

arkadaslarin dedigi gibi arkada islemcinin tamamini kullanacak uygulama oyun vs yok ise bir virus testi yapmanin zamanı gelmiş de geçiyor

Gayet normal bence.

arkadaslarin dedigi gibi arkada islemcinin tamamini kullanacak uygulama oyun vs yok ise bir virus testi yapmanin zamanı gelmiş de geçiyor
hangi program ile virüs testi yapabilirim önerebileceginiz varm mı acaba ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Büyük olasılıkla stress testi veya darboğaz söz konusu olucak bir oyun açık arkada yoksa işlemcinin tamamını kullanılması boşta imkansız.
oynadıgım oyun sadece knight online

Geri