Arama sonuçları: *

1. E

AMD uygulamasi kayıt alma

Rx 6700xt kartım var ve şu aralar çok fena FM ye sardım. Takımın attığı güzel golleri kayita alıyorum AMD uygulamasi üstünden. Ama 10saniyelik bir kayıt bile 55-60mb yer kapliyo bunu düşürmenin yolu var mı? Ayrıca yorumlara lütfen AMD kayıt için kötü falan demeyin amacım yayın yapmak falan değil...
  2. E

AMD FSR 3.0 Rx 6000

Dün AMD 7000serisini tanıttı herkesin bildiği gibi ve AMD 7000de performansı arşa çıkarmış gibi duruyo. Tahminimce bundan sonra Nvidia aynı iPhone gibi olur. Performans olarak geride olmasına rağmen sırf adı yüzünden satar gibi duruyo. Dün tanıtımı isleyemedim ve bir sorum olucak. Fsr 3.0dan...
  3. E

Ekran Kartı DirectX hatası

Bir arkadaşım yeni sistem aldı rtx 3060var içinde ama directx oyunlarında directx hatası veriyo ama directx olmayan oyunlarda sorun yok çözümü ne bunun? Acaba bı update mi unuttu driverlar guncelmis
  4. E

Çözüldü✓ Ekran Karti̇ Vi̇dasi̇ Psu Ki̇smi̇na Dustu

Ekran kartini demonte ederken vida psu kısmına düştü ve psu kısmı kapalı açamadım orayı kasa Spec delta psunun o taraftaki vidaları söksem de psu kısmı acilmiyo o vida orda kalsa sorun yarati değil mi
  5. E

VİDEOLARDA KARANLIK YERLERDE BOZULMA

İlk fotoğrafta steam sekmesinin orda ikinci fotoğrafta da sol üst de var bu bozulma gibi olan şey monitörde ya da kartta sorun yok telefonda da aynı sadece sorum bunun sebebi nedir oyunlarda falan yok mesela bu telefondan değide büyük monitörden bakarsanız daha belli oluyo bunun sebebi nedir...
  6. E

VİDEOLARDA SİYAH OLAN YERLERDE RENK BOZULMASI

videolarda oluyo bu sorun ama sorun kartta olduğunu sanmıyorum telefondan baktığımda da var gibi bu bozulma.sizde bu videodaki bu saniyeye gidip bakabilir misiniz sizde de var mı bu bozulma video 1440p bu arada ve oyunlarda var mı fark etmiyorum bence yok ama videolarda çok rahatsız ediyo...
Top Bottom