Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Yardım AMD Hata Raporu PC'yi Bozuyor❗

Dün gece saat 10 civarında ilk kez karşılaştığım bir sorunla ilgili yardım almak istiyorum. O zamandan sonra, her 30-60 dakikada bir bu uyarı ekranı önüme geliyor ve uyarı geldiğinde bilgisayarım donuyor ya da çeşitli problemler yaşanıyor. Örneğin, dün uyarı geldiğinde Discord’da sesim kesildi...
  2. KaptanMC

Çözüldü✓ AMD Software Acilmiyor

Sa,Düne kadar bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum. Temizlik yaparken eski GT 430 ekran kartımın sürücülerinin hâlâ yüklü olduğunu fark ettim ve program kaldırdan sildim. Ertesi gün bilgisayarı açtığımda AMD Software çalışmamaya başladı, OpenCL dosyasını bulamıyor ve hata veriyordu. Bunun...
  3. KaptanMC

⚠️FSR 4 Artık DLSS destekli Tüm Oyunlarda❗❗❗

Sa ❗Nvidia kartlar FSR 4 açmıyor AMD kartları olanlar FSR 4 olmayan Oyunlarda DLSS varsa FSR 4 Ekleyip Çalıştırabilir❗ (çok fazla kişi konuyu tam okumadığı için yanlış anlamış) Arkadaşlar Bir Mod Yapımcısı Sayesinde Artık DLLS Destekleyen Nerdeyse Tüm Oyunlar'da FSR 4 Etkinleştirmek Mümkün ve...
  4. KaptanMC

⚠️ Ekran Kartlarındaki sebepsiz fiyat artışı

Az Önce RTX 5070 ve RX 9070 XT fiyatlarına bakayım dedim (belki bir indirim/fırsat vs. Yakalarım diye) Ama Bide ne göreyim nirmlade sadece Asus Prime 5070 vardı bugün diyer zotac/palit/gainward vs.'de satışa çıkmış Ve Fiyatlar uçmuş Zam'dan önce RTX 5070 : 29.999TL Zam'dan sonra⬇️ Şimdi...
  5. KaptanMC

❗RX 9070XT Yanlış Fiyat Algısı❗

Sa Sabahtan beri Forumda İnsanlar RX 9070XT'nin Fiyatı hakkında tarttışıyor çok fazla bilgi kirliliği var Bu yüzden Kısaca Sizlere veriler ve Kanıtlar ile Açıklayacağım ve bu bilgi kirliliğini umarım engelleriz MSRP Nedir Öncelikle MSRP fiyatı Denen Fiyat Vergilerin eklenmemiş hâli olarak...
  6. KaptanMC

RX 9070XT Zam mı Geliyor❓

Sa 3 Saat Önce vs. Akakceden baktığımda 6-7 model RX 9070XT vardı şimdi ise 3 model kalmış Yani Stokların Çok ama çok fazla olduğunu söylüyolardı yani stok bittiğini düşünmüyorum Bence Talep olduğunu görünce Yeni Zamlı Fiyatları koymak için Kaldırdılar ilandan Siz ne düşünüyorsunuz???
  7. KaptanMC

RTX 5070 mi RX 9070XT mi ❓❓

Sa bu ay artık PC'mi toplayacağım Ama RTX 5070 mi veya RTX 9070XT mi almalıyım kararsız kaldım Sizce hangisini almalıyım Öncelikle eğer RTX 5070 Olması gerektigi gibi 26K'dan Başlasaydı kesinlikle 5070 alırdım çünkü Yazılım ile vs. Uğraşıyorum ama RX 9070XT ile Aynı fiyatta 2'side 30K'dan...
  8. KaptanMC

RX 9070XT PSU Öneri❗

Sa beyler şimdi Malum Bu RX 9070XT'nin en azından gördüğümüz 3 Fanlı modellerinde RX 9070XT 3x8 Pin'li yani Buna uygun psular hangileridir Tam modüler psu'larda baya pahalı Acaba Modüler olmayan veya yarı modüler Buna uygun Psu Önerileriniz neler F/P olursa sevinirim ayrıca 700W veya 750W...
  9. KaptanMC

Ekran Kartı Satış Fiyatı Nasıl Belirlenmeli⚠️⚠️

Sa bu konuyu Açtım Çünkü Forumda RX 9070XT için Saçma Fiyat Tahmini yapan ve Saçma Fiyatlar bekleyen 2 Kitle gördüm bu yüzden Bazılarının Daha Bilinçli Bir Kullanıcı Olması İçin Sizlere Nasıl Fiyatlar hesaplanmalı Anlatayım dedim (Eğer yanlışım veya Hatam Varsa Bir yerde Düzeltirseniz Sevinirim)...
  10. KaptanMC

⚠️RX 9070/9070XT Hakkında Ne Düşünüyorsunuz❓❓

Sa bildiğiniz gibi RX 9070 ve RX 9070XT açıklandı Genel olarak Kartlar hakkında ve Fiyat Hakkın'da Ne düşünüyorsunuz ❓
  11. KaptanMC

RX 6650XT Alınır mı?

Sa 2GB Gpu artık güncellemeyi düşünüyorum 2.el Asus RX 6650XT Buldum (2025/11/1) Ay'a Kadar Garantisi var Normalde 5600TL Ama Kart ile alacağım için sahibinden param güvende ile Alıcam Bu yüzden 466TL Ücret kesiyo Toplam=6066TL'ye geliyor Sizce Alınır mı?
  12. KaptanMC

Quick Model Ekran Kartları Alınır mı?

Sa 2.EL Ekran Kartı Alıcam Quick modellerin fiyatları düşük ama Soğutması nasıl? Herhangi bir sorunu varmı? -Günde 7-12 saat falan kullanıyorum sizce soğutması vs. yeterli olumu benim için?
  13. KaptanMC

2.EL Ekran Kartı Öneri?

Sa Max 6.250TL Bütçem Var Ekran Kartı önerir misiniz?? -Sizce hangi model ve Marka Almalıyım? -Oyun İçin ve Yazılım için kullanıcam genel olarak -Nvdia mı AMD mi tercih etmeliyim bu fiyata?
  14. KaptanMC

RX 6700XT Kasama Sığar mı?

1-Sa RX 6700XT Alıcam Acaba Kasama Sığar mı? NOT (3 Fanlı RED Devil) 2-RX 6700XT İçin Destek Aparatı Almalımıyım? Kasam Bu https://www.vatanbilgisayar.com/frisby-4x120mm-rgb-fanli-650w-80plus-mesh-on-panel-midt-atx-gaming-kasa.html
  15. KaptanMC

ACİL!!! Sizce Hangisini Almalıyım ?

Sa Ark son 10 Gündür 2.EL Ekran Kartı Bakınıyordum Ama Kararsız Kaldım Aşşağıddaki Fotoğraflardaki Model/Marka/Furmark Testleri/Fiyata bakarak siz Hangisini Alırdınız Sırasıyla ? 1-Asus RX 6650XT KFG 2yıl Asus Garantisi Var. FİYAT=5.900TL 2-MSİ GAMİNG X RX6700XT Kutu var 6 Ay Mining Yapılmış...
  16. KaptanMC

RTX 3060 Furmak Test Değerleri Nasıl?

Sa 2.EL RTX 3060 12GB Alcam Adamın attığı Furmark testin'de FPS Çok düşük geldi bilmiyorum bana mı öyle geliyor yoksa normal mi? Yani ben daha fazla FPS Vermeli diye biliyorum Bu arada FPS Dışındaki TDP Vs. Onlarda normal mi sizce kart temiz mi?
  17. KaptanMC

PNY Marka 3060 12GB Alınır mı?

Sa beyler 2.EL Pny marka 3060 12 GB Alınır mı? KFG Var. 10 ay garantisi kalmış 5900TL
  18. KaptanMC

2.EL ASUS RX 6650XT ALINIR MI?

Sa başlıkta gördüğünüz gibi 2.EL Asus RX 6650XT Almayı düşünüyorum Kart 2 YIL daha garantisi var 1 Sene oyun için kullanılmış kutusu Faturası vs. her şeyi var İtopyadan alınmış 5900TL Sizce değer mi? 1-466TL'de sitenin hizmet bedeli var Toplam 6366TL Denk geliyo 2-Psu'da alcam eyer yanın'da...
  19. KaptanMC

3060 12GB veya 3060Tİ ???

Sa Beyler 3060Tİ Daha iyi olduğunu biliyorum ama 8GB Vram artık yetersiz olduğunu söylüyolar Herkes 10gb Minimum falan diyo RTX3060 İse 12GB Vram var ama İleride kendini besliyemiyecek RX580 8GB Gibi olcak diyenlerde var. -Sizce RTX 3060 12GB Almak mı daha mantıklı RTX 3060Tİ mı? -1080P...
  20. KaptanMC

8GB RX6650XT Mİ? 12GB RTX 3060 Mİ?

SA Beyler RX6650XT RTX3060 Daha güçlü ama 8GB Vram Olduğu İçin Önermiyolar 1-2 Seneye Çöp Olucak diyolar -Sizce RX6650XT mi veya RTX 3060 mi almak daha mantıklı ? -Oyun ve Yazılım İçin kullanıcam -RX6650XT İşimi görür ama Vram olayı şuan çok konuşuluyo 1080P Kullanıcısıyım 2-3 Sene Sonra...
Geri