Arama sonuçları: *

1. Kiritoほ

Anakart Ram İşlemci Kaç Watt Kullanır?

İ3 12100f 16GB Ram H610m Gibi bir sistem alsam maksimum kaç watt tüketir bu sistem Ona göre ekran kartı tercih edeceğim
  2. Kiritoほ

Nvidia'da ki Digital Vibrance'i AMD'de nasıl yapabiliriz?

Dostlar AMD Software'dan doygunluğu fullediğimizde aynı şey oluyor farkındayım ama Nvidia'da ki daha yoğun daha doygun gözüküyor bunu nasıl yapabiliriz var mı bir fikriniz
  3. Kiritoほ

Junc Temp 102 derece

Dostlar XFX Merc 6800XT kartını kullanıyorum junc temp 102'i gördü fan devri 1800'lerde ve kasam Gamepower Warcry 9 fanı var şuanda ve camı açık ne yapmalıyım sizce kartın kendi sıcaklığı 68 69'larda
  4. Kiritoほ

5600 ve 6800XT Darboğaz

2K En yüksek ayarlarda Watch Dogs Legion'da böyle darboğaz yapması normal midir ki
  5. Kiritoほ

GPU Junction Sıcaklığı 105 derece

Dostlar selan GPU sıcaklığı 79 ve GPU Junction Sıcaklığı 110'larda sizce bir sorun olur mu @Mehmet Yılmaz @RevDeisDou
  6. Kiritoほ

AMD 22.11.2 Dışında Driver Önerisi

Evet dakika 1 gol 1 ahasdahas RX6800XT'e önerebileceğiniz bir driver var mıdır millet masaüstündeyken biraz sıkıntı yaşıyorum Şöyle bir şey yaşıyorum mesela tarayıcıyı kullanırken küçültüp büyültürken vs 5FPS oluyor bırakınca düzeliyor ya da mesela tarayıcıyı bir yere taşıyorum yine hafif hafif...
  7. Kiritoほ

3070Ti'ı verip 6800XT Almak Mantıklı mı?

Dostlar selam geçen günlerde ikinci elden satın almış olduğum 3070Ti Palit Gamerock ekran kartını aldığım yer beni bugün arayıp istersem XFX 6800XT ile kafa kafaya takaslayabileceğimi söyledi sizce bu takasa değer mi Sistemim: SuperGD+ 750w B550 Aorus Elite V2 Ryzen 5 5600 2K 165Hz monitörüm...
  8. Kiritoほ

Palit Gamerock 3070Ti Overclock

Dostlar selam 3070Ti Palit Gamerock kullanıyorum %100 fan hızında 86 derece kullanıyordum kartı fakat termal bakımı yapıldıktan sonra %53 fan hızında 68 derece kullanıyorum şuanda Sizlere sorum bu karta ne yapabilirim Overclock olarak @RevDeisDou Yapabilir miyiz bir şey İnno3D İChill 4x'e...
  9. Kiritoほ

Palit Gamerock 3070Ti 84 derece

Dostlar selam İkinci el bir bilgisayarcıdan RTX 3070Ti Palit Gamerock aldım fakat furmakta 4 dakikada 83 derece oluyor ve üzerine üstlük %100 fan hızında çalışıyor kasam Gamepower Warcry 9 tane fan var ve camı açık adama götürsem iade alır fakat bu kart sizce neden bu şekilde olabilir yani...
  10. Kiritoほ

RTX 3070 Ti Sistem Oyunlarda Düşük Güç Tüketimi

@Mehmet Yılmaz İlk defa gördüğüm ve yaşadığım bir durum acaba Abdullah abinin bu konuda yardımcı olabileceği bir şey var mı @Abdullah Hacıgül bir el atsanız gerçekten muazzam olurdu Selam millet ekran kartı kullanımım %99 gözüküyor fakat 220W civarında tükettiğinden dolayı performansım düşüyor...
  11. Kiritoほ

Ekran Kartım %99 Kullanılıyor Ama Düşük Watt Tüketiyor

Dostlar selam 3070Ti kullanıyorum oyun içeirsindeyken %100 kullanımda gözüküyor fakat watt değerleri 170W 180W 200W diye değişip duruyor 170W'dayken 45FPS alırken ara sıra 210w'a çıktığı vakit 65 70'leri görüyorum ama hiç bir şekilde tam kullanmıyor bu gücü bu neyden kaynaklanıyor olabilir...
  12. Kiritoほ

İnno 3D iChill 4X 3070Ti Undervolt Yardımı

Undevolt konusunda yardımcı olabilecek var mı?
  13. Kiritoほ

İnno 3D iChill 4X RTX 3070Ti 82 Derece

Dostlar selam @RevDeisDou @Mehmet Yılmaz Bu konuda bana destekte bulunma şansınız var mı fan hızı %80'lerde sıcaklıklarda 80 civarlarına çıkıyor ses fazlasıyla var hadi onu geçtim fan %80 olmasına rağmen sıcaklıkta çok yüksek 9 ay kullanılmış bir şekilde 2.elden aldım Kasam Rush Savage önüne 2...
  14. Kiritoほ

İnno3D iChill 4X RTX 3070Ti 82 Derece

Arkadaşlar %99 kullanımda 10 15 dakika oynayınca 82 dereceyi gördü Fan %82 kullanımda %81 kullanımda ses çıkartıyor baya hadi sesi geçtim sorun yok fakat hem fan hızı hemde sıcaklığı sizce fazla değil mi bir sorun yaratır mı? İkinci el aldım ürünü geçen haftalarda 11 Aylık
  15. Kiritoほ

150TL'e alabileceğim en iyi ekran kartı tutacağı

Dostlar aman aman pahalı bir şey olmazsa harika olur
Top Bottom