Palit Gamerock 3070Ti Overclock

Kiritoほ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
441
Dostlar selam 3070Ti Palit Gamerock kullanıyorum %100 fan hızında 86 derece kullanıyordum kartı fakat termal bakımı yapıldıktan sonra %53 fan hızında 68 derece kullanıyorum şuanda
Sizlere sorum bu karta ne yapabilirim Overclock olarak
@RevDeisDou Yapabilir miyiz bir şey İnno3D İChill 4x'e yaptığımız gibi

Overclock yaptım ekran kartı Allah'ına kavuştu o günden sonra hiç bir ayarıyla oynamiyorum

Ne yaptın ki hocam Allah'ına kavuştu
MHz değerleriyle falan oynadım kaydet dedim ekranda çip yanmis gibi görüntüler vardı,yane bozuk bı görüntü sonra yeniden başlattım driver gitmis driveri kurdum daha sorun olmadı çok şükür o gün bugündür girmiyom ayarlarına

MHz değerleriyle falan oynadım kaydet dedim ekranda çip yanmis gibi görüntüler vardı,yane bozuk bı görüntü sonra yeniden başlattım driver gitmis driveri kurdum daha sorun olmadı çok şükür o gün bugündür girmiyom ayarlarına
Hocam zaten fazla oynarsanız eğer ayarlarla görüntüde bozulmalar olabilir anlık bunlarda sorun yok
Ben bir ayar yaptıktan sonra 3060'ıma Warzone'a girdim Battle Royale'lerde ki alan gibi Simsiyah bir karadelik gelip tamamen yuttu bizi lan ne oluyor dedim meğersem yaptığım OC'denmiş yani sonrasında tabii ki bir sorun yaşamadım iyi yapmak gerek bilen kişilere yaptırmak gerek

Hocam zaten fazla oynarsanız eğer ayarlarla görüntüde bozulmalar olabilir anlık bunlarda sorun yok
Ben bir ayar yaptıktan sonra 3060'ıma Warzone'a girdim Battle Royale'lerde ki alan gibi Simsiyah bir karadelik gelip tamamen yuttu bizi lan ne oluyor dedim meğersem yaptığım OC'denmiş yani sonrasında tabii ki bir sorun yaşamadım iyi yapmak gerek bilen kişilere yaptırmak gerek
Ben gerek duymuyorum hocam 10 FPS daha fazla alayım diye kartı yakıp binlerce liramdan olmaya gerek yok bu benim düşüncem tabi

Ben gerek duymuyorum hocam 10 FPS daha fazla alayım diye kartı yakıp binlerce liramdan olmaya gerek yok bu benim düşüncem tabi
Tabii ki hocam haklısınız fakat az yaparsanız bir sorun olmayacaktır dediğim gibi
Anca görüntü bozulur git gel yapar ekran sıcaklıklara da dikkat etmek gerek

Bence 50-100mhz artırıp dene olmazsa yavaş yavaş düşür

O nasıl termal macun değişimiymiş öyle 20 derece düşürmüş. Kart mining çıkması falan mı?

Geri