Mining çıkması 3070 Rog ekran kartı aldım 80 dereceye dayanıyordu testlerde. Söktüm garanti dışı bıraktım macunu kyrnoaut ile değiştirdim 66 dan yukarı çıkmıyor şimdi . Mining kartların anasını ağlatıyorlarO nasıl termal macun değişimiymiş öyle 20 derece düşürmüş. Kart mining çıkması falan mı?
Büyük markalar bile termal macun ve termal pad konusunda ciddi anlamda kalitesiz ürünler kullanıyor ondan dolayı bu.Mining çıkması 3070 Rog ekran kartı aldım 80 dereceye dayanıyordu testlerde. Söktüm garanti dışı bıraktım macunu kyrnoaut ile değiştirdim 66 dan yukarı çıkmıyor şimdi . Mining kartların anasını ağlatıyorlar
Hocam önerebileceğiniz bir şey var mıdırBüyük markalar bile termal macun ve termal pad konusunda ciddi anlamda kalitesiz ürünler kullanıyor ondan dolayı bu.
Hocam önerebileceğiniz bir şey var mıdır
Overclock ile ilgili
Zaten bu 3000 serilerinin fabrikasyon olarak thermal pad lerinin yetersiz oldukları yazıyor çoğu yerde. Birde Miningde zorlanınca kartlar erken yaşlanıyor gibiBüyük markalar bile termal macun ve termal pad konusunda ciddi anlamda kalitesiz ürünler kullanıyor ondan dolayı bu.
Hocam içini açılmış halde gördüm macunu baya kurumuştu thermal pedler sağlamdı amaZaten bu 3000 serilerinin fabrikasyon olarak thermal pad lerinin yetersiz oldukları yazıyor çoğu yerde. Birde Miningde zorlanınca kartlar erken yaşlanıyor gibi
2050 MHz, 1000mV +800 memDostlar selam 3070Ti Palit Gamerock kullanıyorum %100 fan hızında 86 derece kullanıyordum kartı fakat termal bakımı yapıldıktan sonra %53 fan hızında 68 derece kullanıyorum şuanda
Sizlere sorum bu karta ne yapabilirim Overclock olarak
@RevDeisDou Yapabilir miyiz bir şey İnno3D İChill 4x'e yaptığımız gibi
Aynı karttan bendede var. Hangi kalınlıkta padler kullandın. Anlatırsan sevinirim. Pad olarak icedragon kullanıyorum. Yine aynı marka sıvı metal sürdüm ama pad kalın geldi sanırım.5 ay miningde kullanılmış
20 derece düşürüp + %50 fan düşürdü.