Arama sonuçları: *

1. Clyde

Yardım NVIDIA Anında Yeniden Oynatma Çalışmıyor

AMD ile ne güzel mutluyken gittim Nvidia aldım almaz olaydım diyesim geliyor. Yahu bu klip şeysi niye her PC'yi açtığımda kapanıyor? Geri de açılmıyor. İlla PC'ye reset atacağım özellik açılana dek. Bunun bir çözümü yok mu?
  2. Clyde

Yardım Bilgisayarcıdan Ekran Kartı Alınır Mı?

Merhabalar. İstanbulda bir bilgisayarcıdan 3080 almayı düşünüyorum. Uzay kasa montaj da 28 dakika Furmark testinde 63 derece %37 fan da çalışıyor kart. 1920x1080 0x MSSA'da 286 FPS averajı var. Değerler güzel geldi bana temiz duruyor kart. Havale sonrası aynı gün kargoluyorlarmış ama bir yandan...
  3. Clyde

Yardım 3 Ekran Kartı Arasında Tercihiniz Ne Olurdu?

Aklımda ekran kartını değiştirme fikri var. Halihazırda 6700XT kullanıyorum. Fazla da bütçem yok 10.5 var şu an belki üstüne biraz daha ekleyebilirim. 6900XT performans olarak 3080'dan daha iyi fiyat olarak da daha cazip geliyor ama kararsızım.
  4. Clyde

Yardım 3 PİN ARGB KABLO ARIYORUM

Ekran kartım PowerColor Red Devil 6700XT. 3 Pin'lik RGB kablosunu anakarta bağlayarak ışıklarını kontrol edilebiliyor. Ama sorun şu ki elimde o kablo yok. Ne kadar aradıysam bulamadım internette. Nereden bulabilirim bu kabloyu. Kontrolcülerde çıkıyor ama 200 TL en ucuzu bir kablo için kontrolcü...
  5. Clyde

Çözüldü✓ RX 6700 XT Ryzen 9 7900X Ne Kadar Darboğaz Yapar?

Arkadaşlar elimde hediye gelen bir Red Devil RX 6700 XT var. Render için bilgisayar topluyorum. Başta Ryzen 7 7700X vardı ama almışken tekte alayım dedim Ryzen 9 7900X almak istiyorum. Şimdilik RX 6700 XT ile kullansam ne kadar sorun yaratır? İnternete araştırdım ama bununla ilgili hiçbir...
Top Bottom