Arama sonuçları: *

1. n7cati

Yardım AMD driver oyunlar açılırken çökme sorunu

Arkadaşlar AMD Software son sürüm yani 23.4.3 kullanıyorum 2 gündür video izlerken veya hareketli duvar kağıdı yaptıgımda 3 saniyede bir siyah erkan gel gitleri oluyor ve 2 gündür steamdaki oyunları açtıgımda oyun ya açılınca donuyor ya da açılınca siyah ekranda kalıyor. Valorantta ise oynarken...
  2. n7cati

3060 Ti Furmark Değerlerim Nasıl?

3. n7cati

Yardım Sanırım kartı tam takamadım?

Sistemim garantiden gelmişti ekran kartını takıcaktım , taktım tık etti ama tam oturmadı gibi bi bakar mısınız fotoya beyler
  4. n7cati

Çözüldü✓ Coil Whine İçin Thhye Başvurabilir Miyim?

Merhabalar , GamingGenden aldığım sistemde ekran kartında ( tuf 3060 ti ) coil whine çıktı, asusu aradım ama bunun bir sorun olarak kabul edilmediğini sesin desibeline göre iade/ değişim yapabileceklerini söylediler video istediler attım dönüş bekliyorum fakat büyük ihtimalle reddecekler , coil...
  5. n7cati

Ekran Kartını İlerde Satarken CW Değer Düşürürmü?

Selamlar , geçen günlerde konu açmıştım bunun hakkında şimdi farklı bir sorum daha var , GamingGenden sistem almıştım Asus tuf 3060 ti ekran kartlı , fakat kartta coil whine çıktı asusa video vs attım cevap bekliyorum. İlerde bu sistemi veya kartı satarken coil whine dolayısıyla değer düşermi...
  6. n7cati

En Yeni Güncellemeyi İndiremiyorum

Selamlar yeni sistem almıştım fakat ge force experience üzerinden en yeni güncellemeyi indiremiyorum 8. aydaki güncellemeyi gösteriyor , normalde en yenisi bu aya ait olması lazım diye biliyorum bilginiz varmı nasıl yapacağım?
  7. n7cati

Ekran kartında coil whine değer düşürürmü?

Selamlar 3-4 kez konu açtım coil whine hakkında , onlardan bağımsız olarak soru sormak için birde bu konuyu açayım dedim , aldığım sistemdeki ekran kartında coil whine sorunu var kasa camı takılıyken ve kulaklık takarken bile duyuyorum aşırı derecede yok ama yinede rahatsız ediyor , ben bu...
  8. n7cati

Coil Whine Asus Garanti Kapsamına Girermi?

Selam millet , dün teslim edilen 3060 ti + r5 5600x li hazır sistemimde bugün fark ettiğim coil whine sorununu yaşıyorum , oyuna girdiğim az gelmeye başlıyor aşırı derecede değil fakat kulaklık yokken rahatsız ediyor, ekran kartından geldiğine yüksek ihtimal eminim çünkü oyunlarda v sync vs...
  9. n7cati

Bu Ses Coil Whine Mı?

Selam arkadaşlar yakın zamanda bir sistem almıştım gaminggenden , ekran kartım asus tuf 3060 ti , herhangi bir oyuna girince kasadan bir yerden cızırtı geliyor sanırım ekran kartından geliyor cızzz diye bir ses , örneğin oyuna giriyorum ses başlıyor ,alt tab atınca gidiyor yada direkt oyundan...
  10. n7cati

Çözüldü✓ Boştayken %100 Ekran Kartı Kullanımı??

Arkadaşlar selam oyun bile açık değilken ekran kartını %100 kullanıyor önceden konu açtığımda bazı arkadaşlar yalan attığım vs düşünmüştü ama nedenini bende bilmiyorum gerçekten neden böyle oluyor bilgisi olan varmı? Ekran kartım gigabyte gtx 1650
  11. n7cati

r5 5600 + rtx 3070 darboğaz olurmu

az önce 3060 ti + r5 5600 li sistemi iptal ettim ve 3070 versiyonunu satın alacağım zaten aynı fiyat ve acaba r5 5600 ile 3070 darboğaz olurmu olursa ne kadar olur?
Top Bottom