Arama sonuçları: *

1. M

RX 6700 XT Ekran Kartı Değerleri iyi mi?

Ürün fiyati 5500 TL 6700XT powercolor reddevil serisi 14 dk'lik test yapmis max 47 derece gormuş diyo minimum 17 ama fps'ler 32'de fakat 8x msaa açık ondan olabilir mi?
  2. M

Garantisiz GPU almak mantıklı mı?

2.el garantisiz ekran kartı almak mantıklı mı? ama faturalı olacak
  3. M

Bu Ekran kartı alınır mı

Evimin Çok yakınında fiyat'da makul , furmark testi'de yapmış 63 derece gordugunuz gibi ama yurt disi urunu adama sordum türkiye servislerine goturebiliyor muyum diye kabul ederler diyor
  4. M

Sizce güvenilir mi satıcı

5. M

Öneri Sapphire , Powercolor Ekran kartları alınır mı

6700XT modelleri için geçerli aralarındaki farklar nelerdir asus , msi gibi markaların kendi distribütörü var ama sapphire , powercolor gibi markaların yok bu markalar alınır mı desteklediği teknolojiler çok değişiyor mu
  6. M

Yardım 6700XT VS 3060Tİ hangisi alınır

3060 Tİ = 11.887 TL amazon kendisi satıyor 12 Taksit destekliyor aylık 1043 TL 6700XT = 9265 TL DasiySoulTR diye satıcı(En Ucuzu diğer yerlerde 11K yine) satıyor 6 taksit destekliyor 1544 TL Hangisini Tercih Etsem Aylık taksit ne kadar az versem o kadar iyi olur diyorum çünkü diğer...
  7. M

bu iki ekran kartının arasındaki fark nedir

tuf gaming Rtx 3060 v2 192 bit 12 GB gaming mi iyi yoksa rtx 3060 ti 256Bit 8 GB mı benim düşüncem 3060 ti ama öbürünün de vrami 12 GB
  8. M

Yardım 2.el ekran kartı alırken neye dikkat dikkat etmeliyim

Arkadaşlar o süreç nasıl işliyor bilmiyorum mesala kartın bir sorunu var fatura ve garantiside var faturada adamın ismi yazıcak bakıma gittiginde demeyecek mi o adam bu kart senin değil falan ben bu durumları çok mu abartıyorum yoksa böyle mi 1674885061 hayatımda ilk defa bu kadar para vericem...
  9. M

2.el ekran kartı furmark testleri

arkadaşlar 6700XT arıyorum bunu buldum 6700 TL mis bir fiyat daha iyileri varsa alta beklerim furmark testini atmış adam sizce değerler yeterli mi pek bilgim yok testler ile ilgili
  10. M

6700 XT wattman alır mı

Sapphire nitro+ 6700 XT olucak ekran kartı kendime toplayacağım sistemi rx 6700 serisinde veya işte 6000 serisi wattman hatası çok alıyor mu wattman çok kötü bir durum gibi gözüküyor rtx'e geçsem iki katı para. Cevaplarsanız sevinirim
  11. M

2.el yurt dışı 6700 XT

Sahibindende 6500 civarlarında yurt dışı ekran kartları var ama garantisi yok alınır mı?
  12. M

Powercolor reddevil garanti

6700XT modelinden istiyorum fakat aklımda sorular var hani asusun tamir garantisi var ya powercolordada öyle tamir garantisi var mı acaba ? çünkü bu kart elimde bozulsa kime yollayacağım yabancı marka gerçi pek tanımıyorum ama her neyse soruma cevap verirseniz mutlu olurum
  13. M

2.el ekran kartı alınır mı?

Aklımda Rx6700 XT ile 3060 Ti ekran kartları var 5-6K'ya veriyorlar sizce alınır mı garantisi varsa ve test'e izin veriyorsa
  14. M

soğutma olarak hangi model daha iyi

soğutma olarak red devil öneriliyor Genellikle
  15. M

Çözüldü✓ Red devil ekran kartları rgb mi yoksa tek ışık mı

bazı yerlerde sadece kırmızı yanıyor bazı videolarda ise rgb oluyor belli bir cevabı var mı
  16. M

Çözüldü✓ powercolor rx 6000 serisi nasıldır

powercolor red devil rx 6700xt ekran kartı çok güzel yorumlar alıyor sizce o kadar iyi bir ekran kartı mı ek olarak nitro serisi mi iyi xfx seri mi , red devil mi asus mu , msi mi çok modeli var kullanan veya oyun testlerine sahip olan birisi varsa atarsa çok sevinirim
  17. M

Çözüldü✓ Amd Ekran Kartlarının en sağlam markası?

Amd ekran kartının hangi markası daha iyi asus , saphire , xfx , msi
  18. M

Sapphire rx6700xt Kullanan Var mı

Bu ekran Kartını düşünüyorum sizce iyi mi 8500 TL'den başlıyor ya da 1000 TL fark ile nitro+ modeli nasıl kullanan var mi aranizda
  19. M

Çözüldü✓ Sizce fiyatı iyi mi alınır mı?

alınır mı işlemcim amd ryzen 5 5600 anakart b450 M k II Kasa Msi mag Force 100r psu daha alınmadı öneriniz varsa yazabilirsiniz bütçem 1000TL
  20. M

Çözüldü✓ rtx 2000 serisinde soğutma olarak hangisi iyi?

msi ventus rtx 2060'ın mı soğutmasi daha iyi yoksa asus rtx 2060'ın mı? fan olarak bana msi'ınki daha büyük geldi ama boyutları aynı değil karar veremedim
Top Bottom