Arama sonuçları: *

1. dinAZor

Amd ryzen high performance güç planı nasıl açılır

Ryzen 5 7500f işlemcide nasıl açılır chipseti yüklüyorum amd nin kendi sitesinden yeniden başlatıyorum ama güç planında gözükmüyor
  2. dinAZor

0.1 low fps ani dalgalanma

Ac shadowsda 94 fps alırken %1 low fps 60 civarı ama 0.1 low 20-25 bazen daha da düşük arada micro stutter yapıyor o zaman da düşüyor spiderman 2 de 0.1 low 14 fps mesela ve 90-100 fps arası 1 low fps 70 lerde yani normal expo açık bios güncel droplar çok ufak giriyor ve sık sık değil daha...
  3. dinAZor

Fsr 4 7000 serisine gelir mi?

abdullah abinin son videosunu biraz inceledim dlss 4 ile nerdeyse denk gibi şuan fsr 3 olan oyunlarda görüntü baya bozuluyor TAA da bulanıklaştırıyo. Biraz kısıtlıda olsa gelmeli bence bazı yerlerde getirmeye çalışıklarına dair bir açıklama gördüm ama doğru mı bilmiyorum Sizce gelir mi? Yoksa...
  4. dinAZor

Sapphire 7800xt pulse vram sıcaklığı normal mi?

Vram sıcaklığı 88 biraz fazla gibi geldi performans olarak sorunu yok stabil + olarak cw var
  5. dinAZor

7700xt vs 4060 ti 16gb

hikayeli oyunlar için hangisi daha iyi AA kalitede çıkan oyunlar mesela 4060 ti de dlss fg kullanırım onun dışında 4060 ti 16 gb daha pahalı sizce değer mi? saf güçte 7700xt daha iyi biliyorum ama dlss fg için kararsız kaldım 1080p kullanacağım 8400f işlemci ile başka tavsiyesi olan 30K yı...
  6. dinAZor

Afox GTX 1660 süper furmark sonuçları normal mi?

Kasa şuanda toz içinde + havanin sıcaklığı mâlum sizce fps ve sıcaklık normal mi
Geri