Arama sonuçları: *

1. F

Yeni game ready sürücüsünü güncellemelimiyim

528.49 çıkmış güncelliyimmi yada kalsınmı eğer günncellerkende eski sürücüyü ddu ile silmeme gerek varmı?
  2. F

Çözüldü✓ Şu kullandığınız game ready sürücüsü nedir

En son sürüm 528.24 yeni sürüm çıkınca hemen güncelliyorum sizce iyi birşeymi yapıyorum yeni sürümün kötü olma ihtimali olabilirmi sizin sürücünüz nedir şuan
  3. F

RTX 3060 TI Ve RTX 3080

Bu 2 si arasında aşırı fark varmıdır fps konusunda yüzde kaç dilimlik fark vardır?
  4. F

Overclock fps yi baya arttırırmı?

FPS arttırırmı arttırırsa baya arttırırmı ve Anakart Asus Prime A520M-A overclock olurmu?
  5. F

2080 Süper ve RTX 3060 TI

Arkadaşım ekran kartı alıcakta aynı fiyata 2080 Süper Ve RTX 3060 TI buldu güncelliğe önem vermiyo sadece performansı hangisi iyi diye merak ediyo hangisi daha iyi oyun konusunda
  6. F

aldığım değerler normalmi

Call of Duty®: Modern Warfare® II Bu oyunda ekran kartımın ısısı 60 derece işelmci 84 derece normalmi Ekran Kartım RTX 3060 TI işlemci R5 5600X stok soğutucu fps 90-130 arası her şey normalmi?
  7. F

bilgisayarımda coil whine varmı?

bilgisayarımda cw olduğuna dair şüphelerim vardı kasayı açtım ekran kartının bütün fanlarını durdurdum yine cızırtı gibi ses geliyodu acaba fan sesimi banamı öyle geliyo çok takıntılıyım bu arada psikolojimde bozulmuş olabilir sizce psu damı var acaba?
  8. F

Valorant TPM.20 ve Riot vanguard 9001 hatası

ne kadar biostan ayarlamalar heşreyi yapsamda bir türlü olmadı bilgisayarcıya götürücem herhalde anakart güncel değil ne yapmam lazım sizce? valorant felan girilmiyo atıyo direk
  9. F

Coil Whine Kendiliğinden Geçer Mi?

ekran kartımda coil whine çıktı zamanla kendiliğinden geçermi yoksa değişimmi yapmam lazım sesi rahatsız ediyor
  10. F

Fortnite ayarlarım nasıl olmalı

RTX 3060 TI Ve R5 5600X var yt den bakınca 500-600 fps alıyor ama ben 250 felan alıyorum ayarlarımımı düzeltmem lazım hiç anlamıyorum o işlerden
Top Bottom