Arama sonuçları: *

1. M

Bu tarz gpu backplate görsellerini nerden bulabilirim?

Arkadaşlar sabahtan beri arıyorum yüksek kalitede şunların teker teker oldugu bi yer bilen var mı? baskı almak için (ss alınca kalite çok düşük oluyor)
  2. M

Sizce böyle bi tasarım yapılabilir mi?

Arkadaşlar öyle Instagram'da gezerkenMSI in yeni çıkardığı 4090dan bı görsel gördüm ve çok hoşuma gitti daha önce ASUS ta bu tarz bi kart çıkarmıştı acaba bunun gibi bi kaplamayı normal kartların arkasına yapabilir miyiz yapabilirsek nasıl yaparız bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Elimdeki...
  3. M

GALAX RTX 3080 [ 4 FAN ] Alınır mı?

Selamlar dostlar sizce bu model alınır mı? 4 fanlı sogutması v.b iyi diyorlar kozmetik olarakta hoşuma gitti fiyat v.b onemli değil
  4. M

Gigabyte 3070ti aldım h.o/g.o?

Sizce arkadaşlar model beni mutsuz eder mi çok serin çalışıyor 8xmsaa 2k furmarkta 62-63 derece %70fan düz normal model
  5. M

GİGABYTE 3070TI Alınır mı?

Arkadaşlar düz gigbayte 3070ti alinir mi marka model olarak soruyorum kaliteli mıdır?
  6. M

SIZCE HANGI 3070TI I TERCIH ETMELIYIM

Kendi kartımı 8000tlye sattım ve bu bütçede 3 tane 3070ti kart buldum sırasıyla MSI SUPRIM X sadece kutusu var kutu içeriği tam 8500tl elden alacağım Ankara'da furmark değeri bilinmiyor test gerek ASUS TUF kutusu var furmark değerlerini sonrasında ekleyeceğim bu akşam yazacak ama değerlerin...
  7. M

RX6800 VS 3070TI Sizce Hangisi

Sizce hangisi? Oyun Oynuyorum yayın açıyorum. nedenleri ile yazarsanız sevinirim.
  8. M

Sizce Bu Upgrade Gerekli mi?

RTX 3060ti dan RX 6800 e geçmeyi düşünüyorum işlemcim 5 5600 sizce fark olur mu?
  9. M

EKRAN KARTIM BOZULDU MU?

Sa beyler acil yardım lazım Bilgeseyarım bundan 1-2 hafta önce servisten geldi ve işlemcisi değişmişti cyberpunkta v.b kapanıyordu artık şu anda valorantta bile kapanmaya başladı GPU Furmark testi başlattıgım anda kapanıyor bu ekran kartı arızasından dolayı mıdır yoksa başka nedenleride...
  10. M

PC kendi kendini yeniden başlatıyor Yük binince

Ori and the Will of the Wisps oynarken pc kendi kednini yeniden başlatıyor ısıdan dolayı sanırsam fanlar %70 te iken bile kapanıyor cyberpunkdada oluyordu aynı şey ama rdr2 de olmadı hiç bilgisi olan var mı?
Geri