Arama sonuçları: *

1. Beguile

Yardım AMD EKRAN KARTI NASIL GÜNCELLENMELİ?

Arkadaşlar selam, ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB kullanıcısıyım. Bazı hatalar aldığımdan dollyı uzun zamandır 23.5.2 driver sürümünü kullanıyorum. Driverı güncellemeyi düşünüyorum. Direkt AMD software üzerinden indirsem mi yoksa DDU ile silip yüklemem gerekir mi?
  2. Beguile

Yardım ❓ SON AMD DRIVERLARI NASIL ❓

Merhaba, ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB ekran kartını kullanıyorum. Bazı hatalar aldığımdan dolayı uzun zamandır 23.5.2 sürümünü kullanıyorum. Driverı güncellemeyi düşünüyorum. Aynı ekran kartını kullanıp yeni sürümlerde kullanan var mı? Yeni sürümler nasıl? Hata alan, geçmiş sürümlere geçen...
  3. Beguile

AMD Software 23.9.1 çıktı!

Arkadaşlar selam, uzun süredir stabil çalıştığı için 23.05.2023 tarihinden kalma 23.5.2 sürümünü kullanıyorum. Bugün Starfield oynayacağım için 23.9.1 güncellemesini yüklemeyi düşünüyorum. Kullanan var mı, nasıl? WattMan yer miyim? Ekran kartım RX 6700 XT Dual 12 GB
  4. Beguile

❗ RX 6700XT Dual Wattman hatası

Arkadaşlar merhaba, ASUS Radeon RX 6700XT Dual ekran kartımda WattMan hatası almaya başladım. Sadece oyunlarda oluyor. Oyuna girdiğim an 7-8 dakika sonra oyun donup kulaklıktan donma sesi gelip ya mavi ekran veriyor ya da direk yeniden başlıyor. Nasıl düzeltebilirim? Sistemim neredeyse 1 aylık...
  5. Beguile

‼ [ANKET] Hangi ekran kartını almalıyım?

Hangi ekran kartını almalıyım?
Top Bottom