Arama sonuçları: *

1. Repaer

AMD RX6650XT Wattman Yeniden :(

İyi Akşamlar Öncedende Wattman Yediğim Amd RX6650XT Ekran Kartımı 1 Sene Önce Koruma Prizi + Pro Driver İle 1 Senedir Sorunsuz Kullanmaktaydım Ancak Pcyi Temizlemek İçin Ekran Kartını Söküp Çıkarınca Driver Gitti Yeniden Pro Sürüm İndirdim Ve Sonuç 2 Gündür Oyunun Ortasında Siyah Ekran Pcyi...
  2. Repaer

Bilgisayar siyah ekranda kalıyor!

Merhaba arc a750 ekran kartım var başka pcye taktığımda görüntü geliyor. Driverleri sildim. Ancak kendi kasama taktığımda görüntü geliyor ancak siyah ekranda kalıyor. Bios pili vs çıkardım taktım olmuyor lütfen yardım edin. 1701630193 Lütfen yardım 1701630870 Arkadaşlar ne yaptıysam çalışmıyor...
  3. Repaer

Arc750 Güncellemeden Sonra Siyah ekran

Merhaba intel arc750 kullanıyorum Yeni Güncelleme Uyarısı Geldi Güncelledim ancak güncelleme bittikten sonra ilk pcyi açışımda siyah ekran yedim sonra tekrar Kapatıp Açtıgımda Bu Sefer Kasa mouse vb diğer şeyler çalışıyor ancak monitöre güç gitmiyor görüntü gelmiyor 1701279714 Sorun devam ediyor
  4. Repaer

AMD EKRAN KARTI İLE RTX OLUYORMU?

elimde rx6650xt var örnek olarak minecraftta ray tracing açmak istiyorum bu mümkünmü?
  5. Repaer

Rx6650xt Sorun Gariplik

Merhaba biliyorsunuz 3 4 tane konu açtım wattman diye ancak bugün başka bir kasada denedim ancak oda rampage Psuydu ama bu sefer hiçbir hata yemeden yaklasik 2 saat oynadım işlemci aynı olmasına rağmen kendi kasamda huntta 120 130 fps alırken bu kasada stabil 200 fps oynadım. Ve en çok...
  6. Repaer

6000 tl ekran karti önerisi

Merhabala elimdeki 6650yi satıp başka bir ekran kartı alacağım. Bütçe 6k ama 7 seviyesine çıkabilirim ikinci elde olur ne önerirsiniz?
  7. Repaer

asus rx6650xt ne kadar eder?

1 haftadır Sorunlarla Ugraşıyorum. Artık Satma Kararı Aldım Satıp rtx3060 geçeceğim. ne kadardan satabilirim kfgli şekilde?
  8. Repaer

Rx6650xt yeniden wattman

Evet arkadaşlar bir konu daha açmıştım BİLDİĞİNİZ gibi. Dünden beri kesintisiz sıkıntısız oyun oynarken şimdi yeniden ekran karardı ekran kartı Driverleri silindi. Artık gerçekten biktim satsam satamam kimse almaz bu hatadan. Ne yapmalıyım artık elim kolum bağlı
  9. Repaer

6650xt yine wattman.

Arkadaşlar artık gerçekten biktim. Biliyorum konuyu az öncede açmıştım ama başka kişilerinde gormesi için yeniden açıyorum. Kartın 1 2 hafta önce hiç bir sıkıntısı yoktu ama son 3 4 gündür hergün 2 3 kez wattman yiyorum. Sürekli driver yükle yükle bıktım artık ne yapabilirim.
  10. Repaer

Çözüldü✓ RX6650XT Wattman Yardım

arkadaşlar rx6650xtde 4 farklı driver denedim. 2 3 gündür wattman yemiyordum 23.5.1 sürümünde ve az önce csgoda wattman yedim artık bıktım bu hatadan nasıl çözebilirim. wattman yedikten sonra pcyi açınca driveri silinmiş oluyor
  11. Repaer

Çözüldü✓ Rx6650xt Wattman Artık Bıktım

Arkadaşlar 3 Farklı Driver Sürümü Yükledim denedim ama olmuyor oyuna girdikten 30 40 saniye sonra wattman yiyorum ekran kararıyor driver siliniyor Adrenaline girmiyor. İlk yaptığımda böyle değildi son 1 haftadır sürekli wattman yiyorum artık bıktım! Ne yapabilirim?
  12. Repaer

Çözüldü✓ Asus Rx6650Xt Wattman Yardım!

Arkadaşlar Az Önce Pes 2021 Oynarken Ekran Gitti. Pcyi Kapatıp Açtım Ve Ekran Kartı Driverleri Silinmiş bunu 4. Kez yasiyorum Bu Wattman Değilmi? Artık bıktım ne yapmalıyım!!! Adrenaline Girmeye Çalıştığımda Bu hatayi alıyorum :
  13. Repaer

RX6650XT 23.7.2 GÜNCELLEMEYİN!

Asus RX6650XT Kullanıyorum. Aldıgım Günden Beri (2 ay) Wattman Yemedim Ancak 23.7.2 Sürümünde wattman hatası almaya başladım. Arkadaslar Önerim Kesinlikle Bu Sürümü Yüklemeyin.
  14. Repaer

rx6650xt sorun yardım

Az Önce Oyun Oynarken Bir Anda Monitor gitti ekran kartı fanları durdu galiba wattman yedim. amd adrenaline girmedi ve şuan 144 hz olan monitorumu 60 hzden yukarı çıkartamıyorum ne yapabilirim
  15. Repaer

Görüntü alamıyorum acil yardım!

Merhaba hdmi kablosu ekran kartına bağlı ancak görüntü alamıyorum ne yapmam gerek 10 dk önce görüntü vardı simdi kayboldu ekran kartı çalışıyor açılırken pc fanlari dönüyor ne yapman gerek :(
  16. Repaer

Bu Wattman Hatasımi?

Arkadaşlar Az Önce Oyun Dondu Res ATTIM AMD Software Uygulamasına Girdiğimde Su Hata Gözüktü : Beklenmedik Sistem Arızası Nedeniyle Varsayilan Performans Optimizasyon Ayarları geri Yüklendi
  17. Repaer

İ5 12400f Rx 6650xt drop yiyorum

Sistemim bu zula gibi sistemi hiç yormayacak bir oyunda bile saliselik drop yiyorum. Darboğazmi yapıyor baska sorunmu anlamıyorum sıcaklıklar yüksek değil ekran kartı 65 dereceyi geçmiyor
Geri