Rx6650xt yeniden wattman

Repaer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
Evet arkadaşlar bir konu daha açmıştım BİLDİĞİNİZ gibi. Dünden beri kesintisiz sıkıntısız oyun oynarken şimdi yeniden ekran karardı ekran kartı Driverleri silindi. Artık gerçekten biktim satsam satamam kimse almaz bu hatadan. Ne yapmalıyım artık elim kolum bağlı

average amd drivers kanka yapacak bir şey yok :D Eski sürüme dönmeyi denedin mi?

Evet arkadaşlar bir konu daha açmıştım BİLDİĞİNİZ gibi. Dünden beri kesintisiz sıkıntısız oyun oynarken şimdi yeniden ekran karardı ekran kartı Driverleri silindi. Artık gerçekten biktim satsam satamam kimse almaz bu hatadan. Ne yapmalıyım artık elim kolum bağlı
Ulan nedir senin bu çektiğin ya valla ben yoruldum artık en son çare garantiye falan mı yollasan

1.5 yıldır yaşadığım şeyler

akım önleyici priz almanı öneririm.

arkadaşım senin kartı aynısını kullanıyor asus. hiç sıkıntı yok. bende 6700xt var. ve akım önleyici priz var. doğru akım çok önemli. ve kartın ayarlarıyla oynama

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ulan nedir senin bu çektiğin ya valla ben yoruldum artık en son çare garantiye falan mı yollasan
Aldığım güne lanet olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

akım önleyici priz almanı öneririm.

arkadaşım senin kartı aynısını kullanıyor asus. hiç sıkıntı yok. bende 6700xt var. ve akım önleyici priz var. doğru akım çok önemli. ve kartın ayarlarıyla oynama
Tvnin var bir tane onu deneyeceğim

Windows update tamamen kapat ondan sonra temiz kurulum yap Windows siliyor driverı

Garantiye yollamak ❌
Rampage PSU'yu değişmek ❌
Farklı bileşenler ile denemek ❌
DA Forum'da aynı konuyu 6 defa açmak ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

Windows update tamamen kapat ondan sonra temiz kurulum yap Windows siliyor driverı
Tamamen nasıl kapatırim

Garantiye yollamak ❌
Rampage PSU'yu değişmek ❌
Farklı bileşenler ile denemek ❌
DA Forum'da aynı konuyu 6 defa açmak ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
Garantiye yollasam 1 ay pcsiz kalırım. Rampage Psuyu şuanda değiştirecek bütçem yok. Farklı bilesen elimde yok.

Tamamen nasıl kapatırim

Garantiye yollasam 1 ay pcsiz kalırım. Rampage Psuyu şuanda değiştirecek bütçem yok. Farklı bilesen elimde yok.
Bir bilgisayarcıya rica et orada dene ekran kartını.

Geri