Neler Yeni

Rx6650xt yeniden wattman

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Tamamen nasıl kapatırim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantiye yollasam 1 ay pcsiz kalırım. Rampage Psuyu şuanda değiştirecek bütçem yok. Farklı bilesen elimde yok.
ben halledicem ulaşabileceğim bir yer varmı sana tek tek yapalım belki çözeriz

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Emre
Tamamen nasıl kapatırim

Garantiye yollasam 1 ay pcsiz kalırım. Rampage Psuyu şuanda değiştirecek bütçem yok. Farklı bilesen elimde yok.
Arkadaşınızdan vb.. denemelik psu alamazmısınız veya ekran kartını arkadaşınızda farklı bir sistemde deneyemezmisiniz?

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Bir bilgisayarcıya rica et orada dene ekran kartını.
Olmadık zamanlarda yiyor bu hatayı.

Arkadaşınızdan vb.. denemelik psu alamazmısınız veya ekran kartını arkadaşınızda farklı bir sistemde deneyemezmisiniz?
ModArtin arc sistemini almış arkadaşım var. Ama işlemcimiz aynı

ben halledicem ulaşabileceğim bir yer varmı sana tek tek yapalım belki çözeriz
Discord : reaper3124

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir

Discord : reaper3124
attım

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Emre

Hocam arkadaşın sistemi alıp test edemezmisin yada sistemleri değişin bir kaç günlüğüne ekran kartları hariç eğer yapabilirseniz karttamı sorun var parçalardamı anlarız

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Evet arkadaşlar bir konu daha açmıştım BİLDİĞİNİZ gibi. Dünden beri kesintisiz sıkıntısız oyun oynarken şimdi yeniden ekran karardı ekran kartı Driverleri silindi. Artık gerçekten biktim satsam satamam kimse almaz bu hatadan. Ne yapmalıyım artık elim kolum bağlı
Kanka çaresizliğe baksana ya :D 2020den beri RX570 var 1 tane bile wattman yemedim. birazda şans :(

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Bir şey söyleyeceğim. Driver'ları DDU ile silip mi kuruyorsun yoksa driver'in üstüne driver mı kuruyorsun? @Repaer

Evet arkadaşlar bir konu daha açmıştım BİLDİĞİNİZ gibi. Dünden beri kesintisiz sıkıntısız oyun oynarken şimdi yeniden ekran karardı ekran kartı Driverleri silindi. Artık gerçekten biktim satsam satamam kimse almaz bu hatadan. Ne yapmalıyım artık elim kolum bağlı
Hocam tekrar söylüyorum bu wattman değil. Wattman hatası bambaşka bişi, bizim bu yaşadığımız başka. Siz dediğimi yaptınız mı PC'nin güç kablosunu direkt prize takın arada bişi olmadan. Daha sonra diğer monitör vs. takın başka biyere öyle deneyin, sorun çözülürse kaliteli bir akım korumalı priz alın.

• Beğen
Reaksiyonlar: LEFT

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Bir şey söyleyeceğim. Driver'ları DDU ile silip mi kuruyorsun yoksa driver'in üstüne driver mı kuruyorsun? @Repaer
ddu ile siliyorum amd clean ilede silip denedim

Hocam tekrar söylüyorum bu wattman değil. Wattman hatası bambaşka bişi, bizim bu yaşadığımız başka. Siz dediğimi yaptınız mı PC'nin güç kablosunu direkt prize takın arada bişi olmadan. Daha sonra diğer monitör vs. takın başka biyere öyle deneyin, sorun çözülürse kaliteli bir akım korumalı priz alın.
hocam şimdi deniyorum yazacağım size CSGOda istisnasız wattman veriyor bakalım verecekmi direk prize takınca

Hocam driverı yeniden kurup denedim. Test etmek için uzatma kablosuyla zaten wattman yerim diye girdim 3 el Csgo attım ancak bu sefer bu hatayı almadım.

Son düzenleme:

Maethril_

80+ Bronze
ddu ile siliyorum amd clean ilede silip denedim

hocam şimdi deniyorum yazacağım size CSGOda istisnasız wattman veriyor bakalım verecekmi direk prize takınca

Hocam driverı yeniden kurup denedim. Test etmek için uzatma kablosuyla zaten wattman yerim diye girdim 3 el Csgo attım ancak bu sefer bu hatayı almadım.
Umarım çözülmüştür hocam.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Hocam rastgele yiyor bu hatayı dün hatasız oynarken şimdi yeniden yedim

Top Bottom