Arama sonuçları: *

1. X

AMD ve NVIDIA hangi oyunlarda daha başarılı

Merhaba arkadaşlar AMD ve NVIDIA hangi oyunlarda daha başarılı aklıma gelen oyunlar mesela Red Dead Redemption 2 de ve Forza Horizon 5'te AMD daha iyi FPS veriyor NVIDIA da ise stellar Blade oyunu çok iyi FPS'ler veriyor bunun gibi başka hangi oyunlar var aklıma çok gelmiyor.
  2. X

RTX 5070 Tİ dan RTX 5090 a geçilir mi ?

Merhaba arkadaşlar 4K da oynuyorum MSI MLG EDİTİON RTX 5070 Tİ ve MSI VENTUS RTX 5090 iptal edip 5070 ti almalı mıyım 5070 ti aradaki 100 bin TL fiyat farkını da düşünürek yorum yaparsanız çok sevinirim...
  3. X

Peşin fiyatına taksit yapan bilgisayar mağazası var mı?

Merhaba arkadaşlar ben ekran kartı alacağımda Amazon veya Vatan Bilgisayar gibi peşin fiyatına taksit yapan bir mağaza arıyorum istediğim kart vatan da ve Amazon'da yok o yüzden başka mağazalara bakıyorum.
  4. X

Rtx 5090 için 70 dereceler çok mu fazla ?

Merhaba arkadaşlar istediğim bir 5090 var ama sıcaklığı 70 dereceleri görüyor sizce 5090 kartları için 70 dereceler normal mi ? İstediğim kart MSI Ventus 3X OC RTX 5090
  5. X

XFX Mercury Magnetic Air RX 9070 XT mi Gravastar RX 9070 XT mi

XFX Mercury Magnetic Air RX 9070 XT mi Gravastar RX 9070 XT mi hangisi alınır? Sıcaklık olarak çok da önemli değil. Bu ikisinden birini alacağım Sapphire Nitro+ aldım çok coil whine vardı iade ettim...
  6. X

Gravastar Yeston X Mercury Nova OC RX 9070 XT alınır mı?

Gravastar yeston X gravastar mercury Nova OC RX 9070 XT bu ekran kartı alınır mı? Ekran kartı gerçekten çok güzel görünüyor Sıcaklık değerleri nasıldır?
  7. X

ASUS ROG Matrix Platinum RTX 5090 30th Anniversary Edition Türkiye'ye gelir mi?

Asus ROG Matrix Platinum GeForce RTX 5090 30th Anniversary Edition sizce TR ye gelir mi gelirse ne zaman gelir? https://rog.asus.com/graphics-cards/graphics-cards/rog-matrix/rog-matrix-rtx5090-p32g-30th/
  8. X

Sapphire Nitro+ RX 9070 XT coil whine çok mu yüksek?

Sapphire Nitro+ RX 9070 XT ekran kartı aldım acaba aşırı mı yüksek coil whine sesi bana mı öyle geliyor?
  9. X

RX 9070 XT çok yavaş software donuyor

Merhaba arkadaşlar bugün Sapphire Nitro+ RX 9070 XT aldım ama driver kurup girdim software aşırı donuyor sebebi nedir? Videosunu da çektim buda videosudur.
  10. X

Yetkili satıcıdan alınan Sapphire Nitro+ RX 9070 XT ikinci el midir?

Merhaba arkadaşlar Sapphire Nitro+ RX 9070 XT ekran kartı aldım. İkinci el midir acaba? Termal macun kalıntısına benzer bir leke var ve arka backplate de jelatin yok.
  11. X

Bir ekran kartı için 200.000 TL para ödemek

Hem kurdan hem de stok sorunlarından dolayı şu anda birçok kişinin 200.000 TL gibi bütçeler ile ekran kartı satın aldığını görüyorum. İsteyen parasını istediği şekilde harcar, buna kimse karışamaz fakat bir tane 'güncel' ekran kartı için bu paraların veriliyor olması bir tek bana mı 'absürt'...
  12. X

Hangi satıcı daha güvenilir? Hepsiburada PcKolik satıcısı mı inventus mu?

Merhaba arkadaşlar ekran kartı alacağım ama hangisi daha güvenilir bilemiyorum inventus mu PcKolik mi? PcKolik satıcısı Hepsiburada üzerindedir.
  13. X

İnventustan ekran kartı alınır mı?

Merhaba arkadaşlar inventustan ekran kartı alınır mı? Güvenilir mi? Kargo sağlam geliyor mu? https://inventus.com.tr/
  14. X

MSI RTX 5090 Ventus 3X modeli alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, MSI Ventus 3X OC RTX 5090 alınır mı? Ventus serisi bana çok dandik geliyor, o yüzden soruyorum. Sıcaklığı nasıl, ısınıyor mu?
  15. X

AMD neden ASUS ROG STRIX ekran kartı üretmiyor?

Merhaba arkadaşlar, AMD neden eskisi gibi yüksek bütçeli ekran kartları için ASUS ROG STRIX ekran kartı getirmiyor? Mesela RX 7900 XTX'de bile ASUS ROG STRIX ekran kartı piyasaya sürmediler ve 9000 serisinde de getirmediler ve daha da getirmeyeceklerini düşünüyorum ama nedenini merak da...
  16. X

Çözüldü✓ RX 9070 XT'den RTX 5090'a geçilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Aradaki 120 bin TL fiyat farkı verilir mi? Fiyat farkına değer mi? Sadece 4K ultrada oyun oynuyorum, bütçede sorun yok.
  17. X

RTX 5090 indirime girer mi?

Merhaba arkadaşlar Hepsiburada'da MSI Gaming Trio 5090 135 bin TL'ye kadar düşmüştü şu an tekrar böyle indirimler gelir mi veya ne zaman gelir geleceği belli indirim tarihleri var mı Amazon'un veya Hepsiburada'nın.
  18. X

100 bin TL ekran kartı önerisi

Merhaba arkadaşlar RTX 5080 ekran kartımı sattım yeni ekran kartı almak istiyorum sizce 100 bin TL bütçe ile hangi ekran kartı alınır? Sizden ricam Sapphire Nitro+ veya ASUS TUF veya ROG olursa güzel olur.
  19. X

RTX 5080'den RTX 5090'a geçilir mi?

Merhaba arkadaşlar iki kart arasında geçiş yapılır mı RTX 5080'den RTX 5090 geçiş yapılır mı geçme amacım 32 GB yetsin 4K ultrada 3 sene daha oyun oynayacağım. 16 GB yetmiyor sürekli kasıyor hissayatı veriyor. En az 3 sene 4K ultrada rahat takılmak istiyorum.
  20. X

RX 9070 XT mi RTX 5090 mı?

Merhaba arkadaşlar 2 tane sorum var sizce hangi ekran kartını almalıyım RX 9070 XT mi RTX 5090 mi 2.sorum arkadaşımda RX 9070 XT var RTX 5090'a geçsin mi geçmeye değer mi?
Geri