Arama sonuçları: *

1. Giatros

En stabil amd driver sürümü

En stabil amd driver sürümünü atabilir misiniz fps drop yaşanmayan oyunlarda performanslı
  2. Giatros

Yardım 2.el kartta mining nasıl anlaşılır?

Fumark vs. Testlerde sonuçlar nasıl olmalı 2. El rx580 8gb da nasıl anlarım yardımcı olur musunuz?
  3. Giatros

Öneri 2. el ekran kartı önerisi

Sahibindenden 2. el bir kart almak istiyorum. İşlemcim R3 4300GE ilerleyen zamanlarda yükseltirim belki. Önereceğiniz ekran kartı nedir en iyi seviyede bütçe 1500-2500 arası... Darboğaz dikkate alınmalı.
  4. Giatros

2.el rx 580 alınır mı?

Sahibindende 2. El rx580 8gb nitro plus buldum fiyatı 2200 tl alınır mı sizce 4300ge işlemcim var uyarmı?
  5. Giatros

AMD Radeon Software güncellemesinden sonra eski sürümü nasıl sileriz?

Sorum belli arkadaşlar sürekli güncelleme geliyor. Yapıncada 1-2 gb harcıyor bu durum can sıkıcı nasıl silebilirim?
  6. Giatros

Ekrana görüntü gelmiyor

Ekran kartımda bir problem oluştu sanırım. Görüntüyü onboarddan alıyorum geliyor fakat ekran kartından alamıyorum görüntüyü çözüm önerisi olan varmı temizlik ve termal macun değişimi yaptım bir şey olmadı. Ekran kartım: NVIDIA GeForce 9600 GT
  7. Giatros

NVIDIA Oyun içi renk ayarlama

Valorant'ta nasıl renk ayarı yapabilirim ekran kartım GeForce MX130
  8. Giatros

Core 2 Quad + 9600 GT PC'ye upgrade için oneri

Arkadaşlar selam benim bir eski bilgisayarım var LoL csgo gibi oyunları oynatıyor vs. Fakat bazı diğer oyunlara ekran kartından dolayı giriş yapamıyorum desteklemiyor. Bütçem az ve diğer oyunları oynanabilir bir hale getirmek istiyorum. Sistemi aşağıya yazdım onerilerinizi bekliyorum. Şimdiden...
  9. Giatros

Ekran Kartı Önerisi

Merhaba arkadaşlar, benim eski bir sistemim var. Yeni sistem alamam bu yüzden upgrade edicem. Ekran kartı önerisi istiyorum. Darboğaz yaptırmayacak bir şey olması lazım tüm parçaları yazdım bakarsanız sevinirim. Anakart: Foxconn N15235 İşlemci: İntel Core 2 Quad Q8400 Ekran Kartı: Nvidia GeForce...
  10. Giatros

MSİ Afterburner Overclock

Msi Afterburner ile ekran kartımı nasıl overclock layabilirim sistemim için en iyi seviye overclock nedir nasıl bakacağım bu süreç nasıl işler yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  11. Giatros

Termal Macun Sürünce Görüntü Gelmiyor

Ekran kartıma termal macun sipariş vermiştim. Bugün geldi ve sürdüğüm zaman ekrana görüntü gelmedi. Kapattım termal macunu sildim üzerinden. Tekrar taktım şuanda görüntü geldi. Neden termal macun sürünce görüntü yok. Yardım ederseniz sevinirim.
  12. Giatros

GPU Termal Macun Sürülür mü

Arkadaşlar ekran kartımda termal macun yok. Satın almaya karar verdim https://urun.n11.com/overclock-urunleri/arctic-mx-4-2019-edition-4-gr-termal-macun-P394841172 burdaki termal macun ekran kartına uygularsam olur mu, olursa kaç derece fark eder ?
  13. Giatros

Yardım GPU Ekran Kartı Sıcaklığı

Ekran kartı boştayken 55 dereceden aşağı inmiyor. Yükteyken 90 derecelere kadar çıkıyor. Sizce bu dereceler normal mi bence değil. Ve bir çözüm gerekli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Top Bottom