2k altına 1060 6gb 580 8gb alırsın 2500 bandındada 1660s ti 1070Hocam bu bütçede hangi kartı alıcam max 2k civarı
1650 super bile bulamadım en ucuz 2100 e satılıyor illa satılan vardır miningsiz ama anlamak lazım2k altına 1060 6gb 580 8gb alırsın 2500 bandındada 1660s ti 1070
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu bütçede miningsiz kart bulmak zor
Mining çok sorun bir şey değil minigli kartta alabilirsiniz.Önemli olan sıcaklık değerleri,fan yapraklarının durumu,herhangi bir ses çıkartıp çıkarmaması.Daha önce forumdan biri miningli kart alıp incelemesini yapmıştı öyle aman aman değerler çıkmıyor.Ancak dikkat etmeniz lazım herkeste öyle olacak diye birşeyde yok.1650 super bile bulamadım en ucuz 2100 e satılıyor illa satılan vardır miningsiz ama anlamak lazım
hocam bende bu bütçede ekran kartı arıyorum önerdiğiniz ilan varsa atar mısınız
2k altına 1060 6gb 580 8gb alırsın 2500 bandındada 1660s ti 1070
bu bütçede miningsiz kart bulmak zor
hocam bu kadar önemsenicek bi durum yok 400-500 tl fazla istiyorlar miningsiz kartlara1650 super bile bulamadım en ucuz 2100 e satılıyor illa satılan vardır miningsiz ama anlamak lazım
hocam haklısınız ancak şu zamana kadar doğru düzgün ikinci el donanım almadığım için bu konuda o kadar bilgim yok miningli olsa bile en azından daha sağlam bir şey almak istiyorum sizin gördüğünüz bir ilan varsa 2000 2500 tl civarına atarsanız buraya çok sevinirimMesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu kadar önemsenicek bi durum yok 400-500 TL fazla istiyorlar miningsiz kartlara
7 yıllık kart zaten ev kartıda bozulsa garantisi yok xd
mod art pc alım satımhocam haklısınız ancak şu zamana kadar doğru düzgün ikinci el donanım almadığım için bu konuda o kadar bilgim yok miningli olsa bile en azından daha sağlam bir şey almak istiyorum sizin gördüğünüz bir ilan varsa 2000 2500 TL civarına atarsanız buraya çok sevinirim
sağolun hocam bakalım alım satım gruplarında param güvende ile satış yapmaya ikna edebilirsem birilerini değerlendireceğimmod art pc alım satım
gpu world tr gel
2500 e -1660s bulursun
![]()
GPU WORLD TURKIYE (GWT) | Facebook
EKRAN KARTI İLE İLGİLİ YAPABİLECEĞİNİZ BÜTÜN ALIŞVERİŞ VE BİLGİLENDİRMELER.www.facebook.com