Neler Yeni

Yardım 2.el kartta mining nasıl anlaşılır?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Mining çok sorun bir şey değil minigli kartta alabilirsiniz.Önemli olan sıcaklık değerleri,fan yapraklarının durumu,herhangi bir ses çıkartıp çıkarmaması.Daha önce forumdan biri miningli kart alıp incelemesini yapmıştı öyle aman aman değerler çıkmıyor.Ancak dikkat etmeniz lazım herkeste öyle olacak diye birşeyde yok.
abdullahın sattığı 1660 larda miningliydi ama uygun koşul ve ortamlarda yapılıyordu birde adam zaten bilgisayar ile içli dışlı bakımını illa yapmıştır 1660 alanların bir şikayeti yok forumda

iyi bakıldıysa alınabilir yani miningli miningsiz fark etmez

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
abdullahın sattığı 1660 larda miningliydi ama uygun koşul ve ortamlarda yapılıyordu birde adam zaten bilgisayar ile içli dışlı bakımını illa yapmıştır 1660 alanların bir şikayeti yok forumda
Zaten öyle hocam,doğru mining yapıldığında zarar gelmiyor karta.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
sağolun hocam bakalım alım satım gruplarında param güvende ile satış yapmaya ikna edebilirsem birilerini değerlendireceğim
süleyman taşsözden havale sonrası kargo şeklinde alabilirsin 4 tane kart aldım sağlamdır abim

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kerem Mungan
süleyman taşsözden havale sonrası kargo şeklinde alabilirsin 4 tane kart aldım sağlamdır abim
hocam param güvende ile taksit saeçeneği oluyor ya o yüzden bütçem için daha uygun olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim orası da komple mining ve kafe çıkması :) arkadaş miningsiz istiyor sanirim.
hocam tercihim miningsiz ancak minigli kartlar içinde de temizleri tercih edebilirim sizinde gördüğünüz ilan varsa atarsanız çok sevinirim

hocam dediğiniz satıcı param güvnde ile satış yapar mı acaba

Son düzenleme:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
hocam param güvende ile taksit saeçeneği oluyor ya o yüzden bütçem için daha uygun olur

hocam tercihim miningsiz ancak minigli kartlar içinde de temizleri tercih edebilirim sizinde gördüğünüz ilan varsa atarsanız çok sevinirim

hocam dediğiniz satıcı param güvnde ile satış yapar mı acaba
özelden bi sor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam