Arama sonuçları: *

1. Balık Semo

Rtx 4070ti bırakıp 4070ti supere geçmek ne kadar mantıklı?

4070ti super enfes bir kart fiyatı ne kadar olur bilmem ama 25-30 veya 35 arası bir şey olur diye düşünüyorum benim asus tuf 4070ti daha yeni garantisi var bunu satıp 4070 ti supere geçmek ne kadar mantıklı?
  2. Balık Semo

Kartımın furmark testi nasıl?

Fazla bilmediğim için testi kısa tutup basit bir değer görmek istedim göreseli bırakıyorum endişem olmasa 20-30dk yapardım.
  3. Balık Semo

12Gb vram 2k/1080p kaç yıl götürür

Pek çok oyunda 1080pde 4-6gb vram kullanıyor daha 2k testi yapamadım ama 2-3 yıl götürse 2k da yeter bana sonra 1080p ye geçerim kaç yıl götürür sizce ?
  4. Balık Semo

Coil Whine nasıl bir sestir?

İnce tiz bir ses geliyor sistemden ama aşırı fazlada değil coil whine olabilirmi? model asus tuf gaming 4070ti
  5. Balık Semo

Tatmin etmeyen ekran kartı sıcaklığı

Sıcaklık değerleri normal ama Asus tuf gaming serisi bu kartın bu sıcaklıklara gelmesi sinir etmedi değil fan seside cabası.
  6. Balık Semo

COLORFUL RTX 4070 12GB GDDR6X İyimi??

Bu ekran kartı nasıldır colorful markası güzel işler çıkarıyor bu ekran kartında bir sorun varımdır ona göre almayı düşnüyorum
  7. Balık Semo

ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE 20.000 tl

Ne düşünüyorsunuz vatan ne kadar kazıktır bilemem ama 4bin tl bir indirim var https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-4070-twin-edge-12gb-gddr6x-192bit-nvidia-ekran-karti.html
Geri