Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Ekran kartım %99 Çalışıyor

Merhabalar abinin işlemcisini değiştirdik ve valoya girince ekran kartı %99 oluyor neden oluyor bu? Bostaykeb %1 Ekran kartı 6800 İşlemci 5700X3D acil yardımcı olursanız çok sevinirim ekran kartını yakmayalim
  2. Arda Fisher

Ekran Kartım Ana Karta zarar verirmi?

Beyler Selam Önceki Ekran Kartım gigabyte 4060 Gaming Oc şimdi ise colorfull igame 4060 ti ultra oc bu kart 850 gram civarlarında önceki kartım daha hafif gibi baya araştırdım ama kaç gram olduğunu bulamadım neyse anakartimin tüm vidaları takılı değil bu kartın bu ağırlığı hem yamulmasina hemde...
  3. Arda Fisher

4060 Ve 4060 Tİ Driverler Aynımı

Arkadaşlar selam 4060 Dan 4060 Tİ ye geçtim eski driverleri sileyimmi? Yoksa ikisininde driverleri aynı mıdır acaba? Birde eğer sileceksem driver nasıl siliniyor 😶‍🌫️🥲
  4. Arda Fisher

4060 Tİ 550W yetermi?

Beyler selam ekran kartım yerine COLORFUL iGame RTX 4060 Ti Ultra 8GB GDDR6 128Bit W DUO OC 8GB-V DX12 Ekran Kartı verdikleri için bi korktum benim PSU 550W bu ekran kartına yeter değilmi? Eski kartım Gigabyte 4060 gaming oc
  5. Arda Fisher

Servisin Yeni Ekran Kartı Teklifi

Beyler selamlar ekran kartım garantideydi ve stokta olmadığı için farklı kart gönderiyorlar kabul etmelimiyim? Ekran kartım: gigabyte 4060 gaming oc Verecekleri: COLORFUL iGame RTX 4060 Ti Ultra 8GB GDDR6 128Bit W DUO OC 8GB-V DX12 Ekran Kartı
  6. Arda Fisher

Ekran kartım yerine farklısını vermek istiyorlar

Beyler selam ekran kartımı garantiye vermiştim 23 gün sonra yanıt verdiler muadil ekran kartı gonderceklermis yarın stok kontrol edip ne vereceklerini soyleyecekler ve kabul edersem kargolayacaklarmis o yüzden kafama takılan kötü model verirlerse ve reddedersem ne olur? Veya üst model verirlerse...
  7. Arda Fisher

Ekran Kartım 22 Gündür gelmedi

Beyler selam isim vermek istemiyorum ekran kartımın rgbsi bozuldu ve garantiye verdim (17 Ekim) bana 6 gün sonra ürünün garanti kapsamına girdiğini söylediler yani buda cihazımın açılıp kontrol edildiği anlamına geliyor bugün 22. Gün yazıyorum mesajlarıma bakmıyorlar arıyorum müşteri temsilcisi...
  8. Arda Fisher

Ekran Kartım 15 Gündür Garantide

Beyler Selam Ekran Kartımın Rgbsi bozulduğu için garantiye gönderdim bugün 11. İş günü ve toplamda 15. Gün geçen hafta çarşamba garanti kapsamına girdiğini söylediler mantıken cihazim söküldü kontroller yapıldı ama buna rağmen hala en ufak bir gelişme yok ve mağdur oluyorum cihazımı...
  9. Arda Fisher

Ekran Kartım Garantiye Girermi?

Dostlar selam 2 gün önce konu açmıştım ekran kartımın birden rgbsi bozuldu ve yazılımla alakalı değil kartla alakalı sorunu vardı bende verdim gönderdim garantiye gönderecekler miş bende heyecanla bekliyorum ama aklıma takılan 2/3 soru var 1. Olarak ürünüm tahmini ne zaman elime ulaşır...
  10. Arda Fisher

EKRAN KARTININ RGBSİ ÇALIŞMIYOR YARDIM

Öncelikle selamın aleyküm akşam renk değiştirirken farkettimki ekran kartının rgbsi çalışmıyor iki saattir uygulamada uğraşıyorum ama olmuyor bozulduğunu düşünmek bile korkutuyor ne yapmam lazım? Kart: gigabyte Nvidia rtx4060 gaming oc Kameram kötü olduğu için belli olmuyor ama kartın sag...
  11. Arda Fisher

Ekran kartı tutucu önemlimi?

Beyler selam son zamanlarda çok çıktı karsima tutucu koymazsak yamuluyormus sanırım doğruysa rica etsem 1000 TL altı rgb tutucu önerir misiniz??
  12. Arda Fisher

2500 Tllik ekran kartı tutucusu

Arkadaşlar selam kozmetiğe önem veren biriyim görüntü önemlidir benim için 1000 TL'ye klasik bi rgb tutucu almak yerine biraz fazla verip böyle anime garili bi tutucu alasim geldi sizce nasıl olur degermi
  13. Arda Fisher

4060 kartımı 4070 yapayimmi?

beler selam 2 ay önce sistem aldım ilk sistemim kendisi 4060 bazen beni korkutuyor god of war ultra oynarken vramin sinirina geliyor resmen tırsıyorum bende bu sistemi alırken 0 bilgi ile rasgele aldım zaten ssd ram anakarti değiştirdim bile şuan güncel sistem: İşlemci: ryzen 5 5600 Soğutucu...
  14. Arda Fisher

4060 gaming oc vs 3070 ti

Merhabalar elimde 4060 gaming oc var 1 ay oldu alalı, bir abide 0, 3070 ti satıyor hediye olarak geldiği için satıyormuş elimdeki 4060 i satıp üstüne para ekleyip almayı düşünüyorum sizce nasıl olur? (Fps oyunları oynuyorum hikayesel oyunlarla aram çok yok)
  15. Arda Fisher

2000 TL'ye 4090Ti Ve intel işlemci

Beyler 2000 TL'ye alibabadan almıştım böyle bisiler geldi icleri cok hafif acmadan iademi etsem
  16. Arda Fisher

Sistemimi nasil test edebilirim

Merhabar yeni bi sistem aldim nasil kontrol edsbilirim ekran kartini ve islemcisini
  17. Arda Fisher

KASANIN İÇİNE PELUŞ OYUNCAK KOYARSAM EKRAN KARTIM ISINIRMI

Arkadaşlar merhaba camlı bir kasam var içi boş gözüküyor ekran kartinin tam altına bi peluş koymak istiyorum pelusu koyduğumda ekran kartına temasda bulunuyor (kasa kapaliyken denedim) sizce böyle calissa ısınırmi?
  18. Arda Fisher

EKRAN KARTIM KIRILMIŞ OLABİLİR

arkadaşlar ağlayacağım ürünü garantiye gonderecektim kasadan sökerken slot olduğunu bilmiyordum pini sokmeden cikarmaya çalıştım yarısı çıktı yarışı kaldı şimdi girmiyor cikmiyor pine basamiyorumda yalvarırım yardim edin
  19. Arda Fisher

Ekran Kartı Soketimi Mi Kırdım?

Vallahi ağlayacağım garantiye göndermek için ürünün ekran kartini sokecektim soket olduğunu bilmiyordum kartın yarısi çıktı yarısi çıkmadı soketi açmaya çalıştım açılmadı it dediler itemedim bi ara bi tik sesi geldi bacağın kırılmış olma ihtimaline çok korkuyorum soketi açamıyorum ekran kartını...
  20. Arda Fisher

RTX 4060 GAMİNG OC EKRAN KARTI YETERLİMİ?

Merhabalar Pc Konusunda Biraz cahilim şirkette bi abi ala ala bu kartimi aldin hem 8 gb hemde 128 bit dedi biraz korktum oynadığım oyunlar klasik csgo valo ekstra olarak god of war hogwarst legacy gibi oyunlar oynayacağım sizce yeterlimi yoksa bunu satıp üstüne para koyup yenisinimi almalıyım?
Top Bottom