Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Çözüldü✓ DRIVER GÜNCELLERKEN EKRAN GİTTİ

Beyler 5070 ekran kartımı güncellerken ekran gitti gelmedi monitörü kapa aç yaptım sinyal almıyor ekran kartından kasanın gücünü kapatıp açacaktım yapmadım güncellerken yaparsam sorun olur diye ne yapmam lazım? siyah ekran duruyor öyle.
  2. Arda Fisher

5070 Sürücü Sorunu…..

Arkadaşlar, ekran kartımı dün güncelledim. Güncellemeden sonra şöyle bir sorun yaşamaya başladım: Bilgisayarı her ilk açışımda mavi ekran veriyor ve kendini yeniden başlatıyor. Yeniden başladıktan sonra ise sistem sorunsuz çalışıyor. Bugün mezuniyetten geldim, sistemi açtım yine ilk açılışta...
  3. Arda Fisher

5070 Aldım Sizce Kâr Ettimmi?

Beyler selam, Hayalimdeki ekran kartını alıp sistemimi sonunda taçlandırdım. Dün sizlere sormuştum ve ticareti yaptım. Aldığım kart: ASUS Prime RTX 5070. Alış şeklim şu şekilde oldu: Colorful iGame RTX 4060 Ti 8 GB 2 fan ekran kartımı verip, üzerine 13.000₺ ekledim. Kartımın piyasası 14-16...
  4. Arda Fisher

Asus 5070 Bu teklifle alınır mı??

Beyler 5070 alacağım ilanımdaki ekran kartım üzerine 16.000₺ verirsem vereceğini söyledi asus prime 5070 modeli 0 değil bir süre kullanılmış ne diyorsunuz sizce yapayımmı yoksa kartımın satılmasınımı bekleyim Alırkende nelere dikkat edeyim
  5. Arda Fisher

Çözüldü✓ Bu Ekran Kartının İçinden Dönüştürücü çıkıyormu?

Beyler selam 5070 alacağım ama ekran kartı 16 pin o yüzden 3x 8 pin to 16 pin adaptor lazim ekran kartlarının içinden çıkıyormuş sanırım ama ben bu model için bilgi bulamadım bilen varsa söyleyebilirmi acaba? Psu: Coolermaster mwe 750 watt bronze Ekran kartı...
  6. Arda Fisher

Dikey ekran kartı tutucu

Beyler selam ekran kartımı dikey kullanmak istiyorum 5070 ile kullanabileceğim bir kit arıyorum Anakart: gigabyte b850 aorus elite wifi7 Kasa: lian li dynamic evo Ekran kartı: model kesin değil ancak 5070 Siyah olursa sevinirim pcie 5 kit varmi bilmiyorum varsa daha iyi olur
  7. Arda Fisher

Bu Psu İle 5070 Kullanabilirmiyim?

Watt konusunda sorun yok diye biliyorum ama kabloda sorun çıkarmı? Bilmediğim bir konu ekran kartına takacağım kabloda bir problem yaşarmıyım eski psu diye tedirginim biraz ekran kartını almadan sormak istedim. Psu: cooler master 750w mwe v2 80+ bronze güç kaynağı Teşekkür ederim
  8. Arda Fisher

Ekran Kartımı 2. Kez Garantiye Gönderiyorum.

Merhaba beyler, Aylar önce Gigabyte 4060 Gaming OC model ekran kartımın RGB aydınlatmasında bir arıza olduğu için, ürünü Gencergaming adlı firmaya garanti kapsamında gönderdim. Yaklaşık 1 aylık bekleme sürecinin ardından firma bana Colorful iGame 4060 Ti Ultra modeliyle değişim yaptı. Bu...
  9. Arda Fisher

Yardım Ekran Kartımın RGB si çalışmıyor

Colorful İgame 4060 Ti ultra kullanıyorum sabah uyandım rgb gitmiş drivere girdim hardwareye giriyorum ekran kartimin sadece ocsi ile oynayabiliyorum ama rgb sekmesi yok bi kez daha yasamistim yanlisikla rgb sekmesini acip duzeltmistim ama bugun 2 saattir ugrasiyorum yapamadim hiçbirşekilde...
  10. Arda Fisher

5070 Tİ 5700X3D Dar Boğaz yaparmı?

1K ve 2K Da Darbogaz yaşanırmı?
  11. Arda Fisher

4K Oyunda Hangi Ekran Kartı Daha İyi

4070 Ti Süper ve 5070 Arasındayım hangisi 4kda daha uzun süre rahat bir oyun deneyimi sunar?
  12. Arda Fisher

Msi Vs Gigabyte 4070 super

İkisininde aynı fiyatta olduğu senaryoda hangisini almam lazım? Gigabyte 4070 super eagle oc Msi ventus x2 Birde deepcool PF550 550 watt psu ile 4070 super calistirabilirmiyim? Sadece valorant oynayacagim bir sure islemci 5600
  13. Arda Fisher

Bu takasla 4070 alabilirmiyim?

Beyler selam 2 ay önce garanti tarafindan tarafima 0 colorful igame rtx 4060 ti ultra 8gb gddr6 128bit w duo oc 8gb-v dx12 beyaz ekran kartı ulaştı 2 aydır kullanıyorum ama yavaş yavaş sistemi yükseltme peşindeyim bu kartın üstüne 5000₺ ekleyerek 4070 almam mümkünmudur? Marka model...
  14. Arda Fisher

Palit 5080 Gamerock 58.500₺

İnstagramda severek takip ettigim bir işletme var pazartesi bu urunu bu fiyata getireceklermiş fiyat iyi midir? Alınır mı?? İyiyse isminide vereyim ihtiyaci olan alsin
  15. Arda Fisher

Ekran kartım %99 Çalışıyor

Merhabalar abinin işlemcisini değiştirdik ve valoya girince ekran kartı %99 oluyor neden oluyor bu? Bostaykeb %1 Ekran kartı 6800 İşlemci 5700X3D acil yardımcı olursanız çok sevinirim ekran kartını yakmayalim
  16. Arda Fisher

Ekran Kartım Ana Karta zarar verirmi?

Beyler Selam Önceki Ekran Kartım gigabyte 4060 Gaming Oc şimdi ise colorfull igame 4060 ti ultra oc bu kart 850 gram civarlarında önceki kartım daha hafif gibi baya araştırdım ama kaç gram olduğunu bulamadım neyse anakartimin tüm vidaları takılı değil bu kartın bu ağırlığı hem yamulmasina hemde...
  17. Arda Fisher

4060 Ve 4060 Tİ Driverler Aynımı

Arkadaşlar selam 4060 Dan 4060 Tİ ye geçtim eski driverleri sileyimmi? Yoksa ikisininde driverleri aynı mıdır acaba? Birde eğer sileceksem driver nasıl siliniyor 😶‍🌫️🥲
  18. Arda Fisher

4060 Tİ 550W yetermi?

Beyler selam ekran kartım yerine COLORFUL iGame RTX 4060 Ti Ultra 8GB GDDR6 128Bit W DUO OC 8GB-V DX12 Ekran Kartı verdikleri için bi korktum benim PSU 550W bu ekran kartına yeter değilmi? Eski kartım Gigabyte 4060 gaming oc
  19. Arda Fisher

Servisin Yeni Ekran Kartı Teklifi

Beyler selamlar ekran kartım garantideydi ve stokta olmadığı için farklı kart gönderiyorlar kabul etmelimiyim? Ekran kartım: gigabyte 4060 gaming oc Verecekleri: COLORFUL iGame RTX 4060 Ti Ultra 8GB GDDR6 128Bit W DUO OC 8GB-V DX12 Ekran Kartı
  20. Arda Fisher

Ekran kartım yerine farklısını vermek istiyorlar

Beyler selam ekran kartımı garantiye vermiştim 23 gün sonra yanıt verdiler muadil ekran kartı gonderceklermis yarın stok kontrol edip ne vereceklerini soyleyecekler ve kabul edersem kargolayacaklarmis o yüzden kafama takılan kötü model verirlerse ve reddedersem ne olur? Veya üst model verirlerse...
Geri