Arama sonuçları: *

1. Ashoun

İkinci el max 15k Nvidia kart önerisi

Amd bezdirdiği için nvidiaya geçme kararı aldım 3080 düşünüyorum ama saçma kartlar saçma seviyelerde olduğu için sizden fikir almak istiyorum ne yapmalıyım 7500f ile kullanacağım 2k monitörüm var
  2. Ashoun

6900xt Arıza tespiti ve tamir için istanbul içi yer önerisi

Durduk yere arızalanan sıcaklıkları iyi olan 6900xtm için istanbul içi kendim götürebileceğim servis önerisi istiyorum çok da tuzlu olmazsa sevinirim profix önerilmiş çoğu yerde ve şikayetvar üzerinde göremediğimden wp üzerinden mesaj attım fiyatları biraz yüksek geldiğinden bu konuyu açtım
  3. Ashoun

6900xt pump out sorunu

Birkaç gün önce ekran kartımın termal macununu thermal grizzly kryounaut ile değiştirdim ilk furmarkımda max 58 derece görmüştüm ama şimdi yaptığımda 70 derecelere tekrar dayandığını gördüm bu macunu adam edebilir miyim yoksa pumpout yapmayacak bir termal macun mu almak zorundayım
  4. Ashoun

Msi Gaming Z Trio 6900XT çekirdek ve hotspot derece farkı hk.

Kartı servise götürüp ısındığını söyleyip teslim ettim raporunda termal macunun değiştiği ve testlerinin yapıldığı yazıyor. Evet normal derecesi öncesine göre baya düşük ama hotspot olduğu yerde sayıyor gördüğüm kadarıyla vram üstü termal ped değişmiş sadece diğerleri eski pedlerle devam ediyor...
  5. Ashoun

İkinci el Msi ekran kartı garanti hk.

İkinci el bir ekran kartı aldım 12 Nisan 2025e kadar garantisi devam ediyor ve ekran kartı normale göre biraz sıcak çalışıyor. Bende faturası ve garanti belgesi yok sadece değişimden geldiğine dair irsaliye kağıdı vb var bu durumda bakım falan için garanti servisine gönderebilir miyim...
  6. Ashoun

Msi Gaming Z Trio 6900XT Sıcaklıklar normal mi?

Her şey fotoğrafta gözüktüğü gibi %65 %70 fan arası oluyor furmarkta derece 70i geçmiyor Gaming Z Trio serisi için sıcaklar fazla mı normal mi? Bilgilendirebilirseniz sevinirim
  7. Ashoun

nvidia container oyun içi/dışı %30 üstü gpu kullanıyor normal midir

dediğim gibi %30dan fazla gpu kullanıyor önceden farketmemiştim galiba hiç yoktu böyle bir şey
  8. Ashoun

4060 windforce oc 8gb ikinci elden kaçtan gider?

başlıkta dediğim gibi ikinci elde kaçtan gider onu merak ediyorum
Geri