Arama sonuçları: *

1. mychar276

Öneri Uygun Fiyatlı Riser Kablo Önerisi

Arkadaşlar sonunda hep almak istediğim ekran kartının temiz ve içi açılmamış bir modelini buldum. Dikey olarak takıp sırf görüntü amaçlı bir pc yapacağım akvaryum kasaya. Bana bir riser kablo lazım. Dikey ekran kartı kiti de olur. Uygun fiyatlı bir şey arıyorum. Bazı riserların siyah ekran vb...
  2. mychar276

Yardım MSI GTX 1070 ARMOR'a Backplate Nasıl Ayarlarım?

Merhaba arkadaşlar. İkinci el MSI GTX 1070 ARMOR satın aldım. GPU yu günlerdir test ediyorum gayet iyi durumda. Buna backplate takabilir miyim? Aliexpress te şu ürünü buldum ama pahalı geldi bana, ayrıca sanırım gümrük sıkıntısı çıkarıcak 30 euro üzerinde. 3D yazıcı şirketleri var, onlara 3d...
  3. mychar276

Yardım İkinci El Ekran Kartı İlanlarının Bir Kısmında Satıcı Adı Kadın İsimli Hesaplar, Bunlar Dolandırıcı Mı?

Arkadaşlar bunda bir kandırmaca, dolandırma vb. amaç var mı? Kadınlar ekran kartı satamaz demiyorum ama ucundan bucağından ikinci el ekran kartı ilanları baktıysanız resmi çeken erkek, arıyorsun konuşan erkek, camdan yansımada resmi çeken erkek. Belli ki satan erkek! Bazı ilanda telefon numarası...
  4. mychar276

Yardım Param Güvende İle İkinci El Ekran Kartı Alınır Mı?

Arkadaşlar sahibinden de param güvende ile bir rx 580 yada rx 590 almak istiyorum. Ne tür riskler var? Sorun olur mu? Örneğin şu kartı Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Geri