Arama sonuçları: *

1. Emirhan Kayabaş

AMD Ryzen 3 4300GE için Ekran Kartı

Herkese iyi akşamlar. AMD Ryzen 3 4300GE işlemci için ekran kartı almak istiyorum. Sarı sitede bu üç cihaz kafama yattı. Özellikle 1 ve 3. numaralı olan kartlar. Sizce makul mudur? İşlemcinin max kaldıracağı ekran kartı diye biliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  2. Emirhan Kayabaş

İkinci El Ekran Kartı Alımı Hakkında

Herkese iyi akşamlar. AMD Ryzen 3 4300GE işlemcim var. Ekran kartı almak istiyorum. Kafamda 1650 ya da 1660 Super ekran kartı var. Fakat uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum. Bu iki ekran kartının olması gereken fiyatı nedir acaba? İkinci el almayı planlıyorum. Eğer olursa 2060'a kadar çıkmak...
  3. Emirhan Kayabaş

Düzenleme

Düzenleme
  4. Emirhan Kayabaş

İkinci El MSI RADEON RX 580 ARMOR 8G

Herkese iyi geceler. AMD Ryzen 4300 GE işlemcim için ekran kartı almak istiyorum. 1.650 TL ye RX 580 Armor buldum. Adamla konuşup düz 1.500 TL'ye falan yapmasını isteyeceğim. Fakat aklımda bir kaç soru var. Resim ilandaki resim ve tozlanmış gibi duruyor kullanımdan ötürü. Ben kendim bunu açıp...
  5. Emirhan Kayabaş

AMD 23.3.1 Driver Güncellemesi

Herkese iyi geceler. Şu anda 22.5.1 sürümü kullanıyorum. Geçen aylarda da bu tür bir güncelleme gelmişti ve bilgisayar patates olmuştu. Driver'ı silip geri şu anki sürüme döndüm ve yeni güncelleme için sadece önerilenler olarak değiştirdim. Dadimin baktığımda 23.3.1 sürümü için güncelleme...
  6. Emirhan Kayabaş

22.11.2 Güncellemesinden Sonra FPS Sorunları

Herkese iyi akşamlar. AMD nin yeni drivenını kurdum. Lakin bilgisayar patates oldu. Oyunlarda falan 10 fps kadar düşürüyor. DDU ile kaldırmadan dün yaptığım güncellemeyi kaldırmanın bir yolu var mıdır acaba? Yada en mantıklı yöntem nedir?
  7. Emirhan Kayabaş

EVGA 1660 SC Ekran Kartı

Herkese iyi günler. Elimde hazır 3000 TL var. Konuşup 3000 TL yaparsa almak istiyorum. Sizce alınır mı? 3000 TL ye başka ne önerirsiniz? İşlemci Amd ryzen 3 4300ge...
  8. Emirhan Kayabaş

AMD Ryzen 3 4300GE Ekran Kartı Önerisi

Herkese iyi geceler. AMD Ryzen 3 4300GE işlemcili apu bilgisayarım var. God of war gibi oyunları oynamak istediğim için artık yeterli gelmiyor. Darboğaz yapmayacak yada çok az yapacak en iyi ekran kartı nedir acaba? Aklımda 1660 yada 2060 var. Şimdiden teşekkürler.
  9. Emirhan Kayabaş

Çözüldü✓ AMD Ryzen

Herkese iyi günler.
Geri