Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ CS2'de Anamenüde Ekran kartı Fan Çalıştırıyor

yeni sistem topladım sapphire nitro+ 7800xt gpu r9 7900x cpu var dün cs2 yükledim bügunde bf5 2 oyundada ana menüde ekran kartı fan çalıştırıyor (CS2 için söylüyorum 1800 rpmde çalışıyor ve hem sıcaklığı 63-65 derece oluyor hem % kullanımı artıyor) ve yüksek bir fan sesi geliyor oyun oynamaya...
  2. D

Çözüldü✓ Yeni sistem topladım ekran kartrı ne alabilirim ?

Ryzen 9 7900x işlemci asus b840m-a amakart aldım ekran kartı olarak 2. El Sapphire RX 7800 XT Nitro+ almayı düşünüyorum ( aslında 4070 süper almak istiyordum ama fiyat olarak biraz yüksek ) 7800xt alınır mı? bunun yerine şu kartı alabilirsin diyiceğiniz bir kart varmı 7800xt fiyat bandında ?
  3. D

Çözüldü✓ 40xx Serisi Ekran Kartı alınır mı? ?

Elimde asus rog strix rtx 3060 12gb var bunu satıp 40xx serisi karta geçmek ne kadar fark yaratır ? Genelde cs2 veya battlefield oynuyorum. Değer diyorsanız önerebileceğiniz marka model nedir ?
  4. D

Çözüldü✓ Ekran kartım bozuk olabilirmi?

Arkdaşlar ryzen 5 5600g işlemcim var asus rog strix rtx 3060 12gb ekran kartım var. Ekran kartini ikinci el olarak aldim aldigimda furmark testi yaptigimda aldigim kisinin yaptigi testteki degerlerin hemeh hemen aynisi aldim bir problem görmedim. Normalde işten sonra veya boş zamanlarımda...
Geri