Arama sonuçları: *

1. TsuchinagaHiyori

9070 XT Undervolt nasıl atarım?

başlıktata yazdığım gibi 9070 xt me undervolt atmak istiyorum. bazı duyduğum ve gördüğüm kadarıyla undervolt atılınca 9070 xt stabil çalışıyor ve ekran kartı biraz daha serin çalışıyor. gördüğüm kadarıyla büyükde bir fps kaybı yaşanmıyor, fakat nasıl undervolt atacağımı bilmiyorum bunun hakkında...
  2. TsuchinagaHiyori

Çözüldü✓ Ekran kartı kasaya oturmuyor.

fotoğraflarda göründüğü üzerere arka plakadan dolayı kasaya ekran kartı oturmuyor nasıl halledebilirim?
  3. TsuchinagaHiyori

9070 XT Render, iş v.s alakalı soru

kafamda bazı sorular var. biliyosunuz nvidianın en çok öne çıkan özelliği yazılım kalitesi ve ekran kartının içinde CUDA çekirdekleri. bu CUDA çekirdekleri sayesinde her zaman render, edit yapan kişilerin tek seçeneği oluyor. genel hayatımın %60-70 i oyunlarda geçiyor, buraya kadar bir problem...
  4. TsuchinagaHiyori

9070 XT ekran kartı fiyatlarına zammı gelmiş?

biraz piyasa fiyatlarına göz atayim dedim birde ne göreyim. grafiğin yükselimi çok saçma. Yine satıcılar Kaar peşindemi koşuyor yoksa stok olmadığından bu kadar tuzlu fiyatlaramı satılıyor. bende rx 9070 xt düşünüyodumda bu fiyatlara almam. sizce napayim beklenirmi yoksa şimdiden alınması...
  5. TsuchinagaHiyori

Öneri Amd'nin Yeni Ekran Kartı Hakkında Öneri İstiyorum

Yeni PC Topluyorum normalde Nvidia ekran kartı almayı düşünüyodum ama fiyatları çok gereksiz pahalı durumda. AMD yeni ekran kartlarını duyurdu malum, biraz incelediğimde yeni geliştirdikleri teknolojileri ve performansı cidden çok iyi duruyor. Fiyatlarının çok uçuk olmiyacağı hakkında...
Geri