Arama sonuçları: *

1. Razzwil

Furmark GPU ismi farklı görünüyor neden olabilir

Arkadaşlar merhaba öncelikle eski gpu imzada ve yeni bir gpu almıştım zorlu bir süreç olsada 5070ti Inspire modelini taktım ve driver kurup test edeyim dedim ama furmarkta Ventus 3x olarak görünüyor başka nereden teyit edebilirim? DDU ile eski driverlerı silip temiz kurulum yaptım
  2. Razzwil

İncehesap? Yurtiçi kargo? Suç kimde, hakkımı nasıl aramam gerek?

Merhaba arkadaşlar, 9 Ocak tarihinde İncehesap üzerinden bir ekran kartı satın aldım. Süreç normal ilerlerken, 12 Ocak sabahı saat 08:00 - 09:00 sularında Yurtiçi Kargo şubesinden şahsi bir numara aracılığıyla arandım. Görevli ile aramızda geçen diyalog şu şekildedir: Kargo Görevlisi...
  3. Razzwil

İncehesap kargo mağduriyeti sizce hakkım varmı?

Arkadaşlar merhaba Geçen gün GPU için konu açmıştım görenler vardır illa. Konu şuydu kargo şubesi sabah aramıştı ve kutu ıslak olduğu için gelmemi söylemişlerdi bende kabul etmedim kargoyu almadım Kargonun durumunu ek olarak bırakıyorum normal bir durum değil bu kesinlikle gerek firmadan çıkışta...
  4. Razzwil

Kargodan gelen haber ile iade etmelimiyim?

Arkadaşlar geçen gün GPU almıştım konuyu görenler bilir Az önce şubeden görevli birisi aradı ve şu adresteki kargonuz geldi Sanırım içinde ekran kartı var dedi evet dedim Teslimi normalde yarın ama bugün gelip bakmak isteyebilirsiniz çünkü kutunun altı bize ıslak geldi kontrollerinizi sağlayın...
  5. Razzwil

Çözüldü✓ 5070 alıp geçeyim mi

Arkadaşlar Normalde 50 Serisinde gpu almayacaktım 60 serisini bekleyecektim ama kriz falan derken 60 serisine kadar ne olur bilemiyorum şuanda durum daha da kötüleşmeden gaming gecesinde 5070 alayım mı? kredi kartı ile alacağım ve yazın ödeyeceğim 3 taksit ile sizce değer mi
  6. Razzwil

Ekran kartı işlemci tericihi

Arkadaşlar bu konudan açmaktan bende sizde bıktınız biliyorum ama kafam hala karışık dying light serileri gibi hikayeli oyunlar ön planda benim için fps de oynuyorum ama çok fazla değil önceikle sistem parçaları şu şekilde Colorful cvn b850m 14a anakart klevv 2x16 6000cl30 asus a21 plus kasa...
  7. Razzwil

Sizce ekran kartımı satmalımıyım

Elimde Msi suprim x 3070ti var sizce 2. Elde satıp üstüne biraz daha ekleyerek 5060ti almak mantıklı mı? Sistem olarak 7800x3d Colorful b850m can 14a Frozen Klevv 2x16 6000cl30 Msi suprim x 3070ti Şeklinde olacaktı
  8. Razzwil

Msi suprim x 3070ti kaça satılır

Msi Suprim X 3070Tİ var elimde Garantisiz full kutulu biçimde ilk kullanıcı benim ve kart asla açılmadı sizce ne kadara satabilirim
Geri