Arama sonuçları: *

1. hardentyson

RX 9070XT Sorular ve marka önerisi.

RTX 5070 yerine RX 9070XT tercih etme kararı aldım dün akşam forumda tartışmalardan sonra. Marka olarak RX 9070XT hangi marka almalıyım. Birde CUDA sisteminden bahsediyorlardı 3d video edit tarzı şeyler için rtx 5070 +'sı olarak bunlarla ilgilenen biri değilim. Oyun ve yazılım üzerine...
  2. hardentyson

RTX 5070 mi RX 9070XT mi

Hangisi daha iyi ? İkisinden birini seçeceğim + - leri varsa onlarıda yazarsanız sevinirim
  3. hardentyson

İnce Hesaptan Gaming Gecesi Hakkında Sorular

Rtx 5070 ve Ryzen7 7800x3d alacağım. Gaming gecesinde bunlar ucuz veriliyor diye bir kaç yerde okudum baya fark var mı ne kadar indirim oluyor. Birde şuan alıcaksam peşin fiyatına 3ay taksit vs. yaptırabiliyorum. Gaming gecesinden indirimli alırken de taksit yaptırabiliyor muyuz peşin fiyatına...
  4. hardentyson

5070 ve Ryzen 7 7800X3D Alacağım

Incehesap gaming gecesi'nde taksitle satın alım yapabiliyor muyuz peşin fiyatına ona göre gaming gecesini bekleyeceğim baya indirim veriyor diyorlar bilgisi olan varsa soru cevap yapabilir miyiz
  5. hardentyson

Ryzen 7 7800x3d Yanına Ekran Kartı

Amd ekran kartları daha ucuz geldi nvidia yerine amd tercih etmek daha mantıklı olur mu ? Birde 7800x3d yanına bir ekran kartı önerebilir misiniz pahalı olmayan
  6. hardentyson

7800x3D İçin Minimum Ekran Kartı Nedir ?

İşlemciye ağırlık verip ekran kartını düşürmek istiyorum. Darboğaz varmış tam bildiğim konular değil. 7800x3d için alabileceğim ve darboğaz yapmayacak en düşük ekran kartı nedir ?
Geri