Arama sonuçları: *

1. T

Ekran kartı gerekli mi?

Laptopta Nvidia ekran kartı sizce gerekli mi işlemcilerdeki İris grafik birimi yetmez mi fazladan paraya değiyor mu?
  2. T

RX 5700XT vs RX 6800XT

Arada çok fark var mı geçmeye gerek var mı? Geçilir derseniz maks kaç lira farkla geçeyim?
  3. T

RTX 3060 12GB vs RX 6800XT 16GB

İkisi yaklaşık aynı fiyatlarda hangisini alayım emin olamadım AMD kartın VRAM falan daha iyi ama Nvidia kartta da Cuda ve Tensor desteği var bunlar aşırı önemli diyorlar.
  4. T

MX-6 bu karta yeterli mi?

RX 6800XT için MX-6 yeterli mi? Elimde bir de MX-4 var ama 6 daha iyidir diye biliyorum bunlardan birini süreyim mi yoksa bu karta daha iyi macun mu gerekir?
  5. T

RX 6800XT Alınır mı?

Fiyatı ucuz diye baktım ama üste 5K daha koyup 4060Ti 16GB almak daha mı mantıklı? Cudaya alternatif var mı bir de?
  6. T

İşlemci %100 çalışırken ekran kartı değiştirilirse ne olur?

Şuan işlemci neredeyse her zaman %100 çalışıyor ama pek sorun olmuyor güzel soğutucu da aldım 80 dereceyi geçmiyor ama bana ekran kartı yetersiz kalmaya başladı ben bu kartı yenisi ile değiştirirsem işlemciye çok mu yüklenmiş olurum bir zarar gelir mi masraf açarsa çok kötü olur.
  7. T

İşlemci %100 çalışırken ekranları değiştirilirse ne olur?

Şuan işlemci neredeyse her zaman %100 çalışıyor ama pek sorun olmuyor güzel soğutucu da aldım 80 dereceyi geçmiyor ama bana ekran kartı yetersiz kalmaya başladı ben bu kartı yenisi ile değiştirirsem işlemciye çok mu yüklenmiş olurum bir zarar gelir mi masraf açarsa çok kötü olur.
  8. T

Ekran kartı önerisi lazım ne alayım?

20K denebilecek bir bütçem var ama işlemci gibi başka şeylere de harcamak için ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi benim için. Kartlara ikinci el bakıyorum ve duruma göre yurtdışına gidecek bir tanıdıktan da isteyebilirim. Ona göre düşünebilirsiniz. Alacağım kartın kesinlikle Nvidia olması...
  9. T

RTX 5070Ti 12GB alınır mı?

12GB yeter mi emin olamadım bu kart alınır mı iyi bir model mi? Fikrinizi merak ettim.
  10. T

RTX 3090 uyumlu mu ?

İ3 9. Nesil işlemciyle RTX 3090 24GB uyumlu olur mu bir de benim RAMim 16GB olduğu için ekran kartı yine de 24GB olur mu yoksa 16GB olarak mı kullanabilirim kartı?
  11. T

5060Ti 16GB alırsam ne olur?

RX 5700XT 8GB ekran kartım var ve 8GB olması bana yetersiz geliyor o yüzden 16GB karta geçmek istiyorum ve bu sefer Nvidia istiyorum o yüzden 5060Ti 16GB beğendim ama işlemcim i3 9100F bu işlemci ile kullanırsam uyumsuzluk olur mu sorun çıkar mı kartı alınca işlemciye bütçem kalmıyor onu böyle...
  12. T

AMD neden gelişmiyor?

Kaç yıl önce ekran kartı almıştım şuan yeni modellere bakıyorum ama hala aynı ve sadece VRAM artmış gibi geliyor. Ne performans ciddi artmış ne sürücü sorunu çökme sorunu bitmiş ne de teknolojik olarak Nvidiaya rakip olmuş kartlar yapıyor hala. Tek argüman hala ucuz olması ve ben de o yüzden...
  13. T

5060Ti 16GB DDR4 olur mu?

İlerde bu kartı almayı düşünüyorum ama DDR5 geçmek pahalı olacak gibi ben bunu DDR4 ile tam verimli kullanabilir miyim? Anakartımda PCI 3.0 var 4.0 ya da 5.0 yok. İ3 9100F işlemcim var ama onu da değiştirmeyi düşünüyorum.
  14. T

5060Ti 16GB güzel mi yoksa RTX 6000 mi beklenir?

Ne dersiniz yeni nesilde 16GB ve üstü daha iyi orta seviye kartlar olur mu yoksa 5060Ti ideal mi?
Geri