Arama sonuçları: *

1. Ö

Ekran Kartı Güncellemesi nasıl yapılır

Merhabalar, ben bir amd kullanıcısyım, ekran kartı güncellememi hem radeon software üzerinden indir butonu var yeni sürüm bir de internetten indirdiğimiz driver var ikisi de ayrı ayrı yapmalı mıyız yoksa asdece yazılım üstünden yapmamız yetiyor mu
  2. Ö

radeon software ve driver sürücüleri uyuşmuyor

arkadaşlar şu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek varsa sevnirim
  3. Ö

hangi marka daha iyi

arkadaşlar rx580 alıcağım kararımı verdim ama sapphire mi xfx mi? sapphire kullananlar genellikle çok ısındığını dile getiriyor xfx nasıl bilmiyorum öneride bulunabilirseniz sevinirim
  4. Ö

VRAM Nedir?

arkadaşlar vram nerelerde kullanılıyor youtube google kullanıyor mu veya obs vs. bu tarz programlar vram kullanıyor mu kullanıyorsa ne kadar kullanıyor bilen varsa yazarsa çok sevinirim
  5. Ö

rx580 vs 1650s

arkadaşlar neden 1650s almalıyım ve 4gb vram yeni nesil oyunlarda sıkıntı çıkarmaz mı ve son sorum olarak yayın açıp csyi 150fps üstü herhangi bir sıkıntı yaşamadan oynayabilir miyim?
  6. Ö

hangisini tercih etmeliyim

arkadaşlar ben anlamadım ya bu ekran kartlarının fiyatı neredeyse aynı ama görsellerine baktım farklılıklar var hangisini tercih etmeliyim? bu mu https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-rx-580-pulse-oc-11265-67-20g-256-bit-gddr5-4-gb-fiyati,652800398.html#m-gallery bu mu...
  7. Ö

Ekran kartı pin

Öncelikle hayırlı geceler, Benim alıcağım ekran kartı 8pin girişli ve şeyi merak ediyorum ekran kartının kutusunda bu pin kablosunu veriyor değil mi?
  8. Ö

Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar yeni sistem topluyacağım Sapphire RX580 pulse mi? Gigabyte RX580 mi? hangisini tercih etmeliyim (Lütfen 1650s al demeyin 4gb bir ekran kartı onu almıyacağım :D)
  9. Ö

1500 TL Ekran Kartı Önerisi

Rx 580 8gb mı yoksa 1650 super mi (4gb) açıkcası ikisinde hız açısından aynı gibi ama birisi 8gb iken diğeri 4gb bazı güncel oyunlarda sıkıntı çıkarabilir 1650s en azından ben öyle düşünüyorum
Top Bottom