radeon software ve driver sürücüleri uyuşmuyor

DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun.

amd kendı sıtesınden ındır ekran kartına gore laptopsa laptopun modelını yazıp sısınden destek bolumunde ekrankartı yazıımını goreceksın

DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun.
ddu ne ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amd kendı sıtesınden ındır ekran kartına gore laptopsa laptopun modelını yazıp sısınden destek bolumunde ekrankartı yazıımını goreceksın
xfx rx580 8gb kullanıyorum linkini atabilir misin rica etsem müsaitsen

pc

Bunları uygulayın.

Bunları uygulayın.
direkt özgürcan arkadşaımızın dediği gibi yapsam olur mu?

Bunları uygulayın.
direkt bununla uğraşmak yerine ekran kartı driver indirsem? daha mantıklı değil mi

Sürücü çakışması yaşayabilir ve beraberinde daha da çok uğraşırsınız. O yüzden dediğim yöntemi uygulayın.

direkt özgürcan arkadşaımızın dediği gibi yapsam olur mu?

direkt bununla uğraşmak yerine ekran kartı driver indirsem? daha mantıklı değil mi
Driver kurarken ek seçeneklerden fabrika ayarlarına seçerseniz driveri silip kendisi kuracaktır.

Driver kurarken ek seçeneklerden fabrika ayarlarına seçerseniz driveri silip kendisi kuracaktır.
dcniz var mı? cidden hiç anlamıyorum ve yardıma ihtiyacım var eğer müsaitseniz ve dcniz varsa sizin eşliğnizde bu işlemi gerçekleştirmeyi isterim

Maalesef PC' de değilim.
o zaman buradan anlatmaya çalışayım ekran kartının son driverını indirdim sonrasında radeon programını açamamaya başladım

o zaman buradan anlatmaya çalışayım ekran kartının son driverını indirdim sonrasında radeon programını açamamaya başladım
son güncellemeyi geri nasıl çekebilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,589
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri