Önemsizbiri
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
arkadaşlar şu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek varsa sevnirim
ddu ne ?DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun.
xfx rx580 8gb kullanıyorum linkini atabilir misin rica etsem müsaitsenamd kendı sıtesınden ındır ekran kartına gore laptopsa laptopun modelını yazıp sısınden destek bolumunde ekrankartı yazıımını goreceksın
pcamd kendı sıtesınden ındır ekran kartına gore laptopsa laptopun modelını yazıp sısınden destek bolumunde ekrankartı yazıımını goreceksın
windows 10 64bitddu ne ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
xfx rx580 8gb kullanıyorum linkini atabilir misin rica etsem müsaitsen
PC
direkt özgürcan arkadşaımızın dediği gibi yapsam olur mu?Bunları uygulayın.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
direkt bununla uğraşmak yerine ekran kartı driver indirsem? daha mantıklı değil miBunları uygulayın.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Driver kurarken ek seçeneklerden fabrika ayarlarına seçerseniz driveri silip kendisi kuracaktır.direkt özgürcan arkadşaımızın dediği gibi yapsam olur mu?
direkt bununla uğraşmak yerine ekran kartı driver indirsem? daha mantıklı değil mi
dcniz var mı? cidden hiç anlamıyorum ve yardıma ihtiyacım var eğer müsaitseniz ve dcniz varsa sizin eşliğnizde bu işlemi gerçekleştirmeyi isterimDriver kurarken ek seçeneklerden fabrika ayarlarına seçerseniz driveri silip kendisi kuracaktır.
Maalesef PC' de değilim.dcniz var mı? cidden hiç anlamıyorum ve yardıma ihtiyacım var eğer müsaitseniz ve dcniz varsa sizin eşliğnizde bu işlemi gerçekleştirmeyi isterim
o zaman buradan anlatmaya çalışayım ekran kartının son driverını indirdim sonrasında radeon programını açamamaya başladımMaalesef PC' de değilim.
son güncellemeyi geri nasıl çekebilirim?o zaman buradan anlatmaya çalışayım ekran kartının son driverını indirdim sonrasında radeon programını açamamaya başladım